Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(141)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(141)
    • 5 Star(123)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/08/2021

    Przesyłka z Chin na SK dwa miesiące... W lecie potrzebowałam go bardziej. W tej cenie jest to drogi produkt. Do Skody Kodiaq nie pokrywa całej szyby przedniej. Dla tego rozczarowania zakupem od czasu wysyłki, wielkość produktu(mały), do jakości, której jeszcze nie mogę wyrazić. Rozczarowujące!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Pasuje bardzo dobrze do mojego Forda Focusa. Nie pasuje do przedniego szkła, ale to nie ma znaczenia, bo już mam dodatkową ochronę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Bardzo przydatne! działa dobrze i jest wygodne, ponieważ można go złożyć z powrotem do futerału. a+

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    To jest dobry zakup. Jest trochę większy od przedniej szyby, ale wygina się i zaczepia na krawędziach, więc z odrobiną praktyki i doświadczenia, jest idealny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Ładny produkt. Cień jest świetny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2022

    Ładny produkt, pasuje do ok, ale nie obejmuje całej deski rozdzielczej, ale nadal myślę, że będzie inny w lecie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Blokuje całe Słońce i Retrectable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Zgodnie z oczekiwaniami, jakość Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    To jak parasol, zobacz i idź po niego: https://youtu.be/uBWYDfpgvOU

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$22.62
    • US$7.99
    • US$23.09
    • US$49.44
    • US$41.99
    • US$28.99
    • US$31.04
    • US$13.85
    • US$44.84
    • US$55.99