Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(58)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(58)
    • 5 Star(54)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/09/2021

    ... - Przyszedł bez problemu!? ...rozmiaru zgodnie z mah.. To jest prawdopodobnie małe, ale nie jest. .. Naładowanie zajęło kilka godzin...(3A)... Ale on nie chce się pozbyć... Zobaczymy, jak długo to potrwa. /Szybka misja!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Trochę za duży, jest bardziej do użytku domowego, a nie przenośny ekwipment podróży, w przeciwnym razie jest w porządku. Nie rozumiem, co jest celem świateł ledowych, ale kupuję je, bo jest pojemność. W przypadku obniżonej cenie jest to dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2022

    Super fast delivery (3 days from order placement). Well packaged. Arrives fully charged. Fair assembly quality. Havent had time to test capability.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2022

    Pakowanie jest w porządku. Przyszło bez szwanku. Szybkie ładowanie jeszcze nie działa. Późniejsze testy muszą zostać przeprowadzone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2022

    Jak na razie mi się podoba.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Paczka jest w porządku. Jego czas nadszedł, jego czas nadszedł. Produkt działa w sam raz. Jest za duży i nie możesz go nosić w kieszeni. Do użytku na kempingu lub w nagłych wypadkach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2022

    Bardzo dobry 😃

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2022

    Dobry produkt, wart 44eur. Szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Bardzo dobrze, 😎

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2022

    Very glad I made this acquisition. Very well made materials, fast charge, and very bright lights, this is what I've noticed so far.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.99
    • US$16.99
    • US$25.99
    • US$60.99
    • US$25.99
    • US$35.99
    • US$12.99
    • US$27.99
    • US$40.99
    • US$154.99