Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(131)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(131)
    • 5 Star(127)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/04/2021

    Doskonała jakość konstrukcji, elegancka, funkcjonalna i zgodnie ze specyfikacją... Czego jeszcze chcesz? Tylko instrukcje po angielsku... Bardzo szybka misja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Mam już drugie światło Yeelight, polecam 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Sterowanie zarówno z pilota, jak i z telefonu. Z telefonu można kontrolować zarówno z aplikacji MiHome, jak i markowego Krzyczenia. Istnieją tryby ustawiania, możesz tworzyć własne. Istnieje również możliwość tworzenia różnych scenariuszy użytkowania w zależności od potrzeb. Lampa działa dobrze, polecam wszystkim kupić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Światło pojawiło się nieuszkodzone w bardzo dobrze chronionym pudełku. Pilot jest również dostarczany. Bardzo szybka instalacja. Light współpracuje zarówno z aplikacjami Xiaomi Home, jak i Yeelight. Istnieją różne tryby atmosfery i możliwe jest indywidualne sterowanie w zależności od aktualnych potrzeb. Bardzo dobra jasność w moim pokoju 20 m2. Można go kontrolować z każdego miejsca, gdzie jest Wi-Fi. Pięknie przetworzone światło z imitacją gwiazd. Gorąco polecam produkt i sprzedającego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2020

    Dostawa trwała około 15 dni, dotarła do Kijowskiego Meest Express, na początku tor nie był śledzony, jak to było bez toru było, a potem do mnie w biurze Mgła przyszła. Przywieziony przez kuriera na adres. Skrzynka była lekko zmiażdżona, ale jest nienaruszona, pudełko jest dość duże. W zakresie kul z baterią, sama lampa jest nowym modelem, śruby do mocowania, instrukcje. Ogólnie zadowolony, lampa NIE głaskuje przy dominacji! CRI jeszcze nie zmierzył. Jasność 32W wydaje mi się słaba jak na duży pokój, chciałbym, aby poniżej 50W-65W świecił.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Światło dostarczane bezpiecznie w swoim fabrycznym opakowaniu wraz z 2 dłuższymi i krótszymi śrubami montażowymi oraz niebieskim pilotem z baterią. Płyta montażowa sufitu ma dwa terminale kablowe dla Live and Neutral. Nie istnieje żaden terminal. W przypadku połączenia go z serwerem UE, należy zmienić program Yeelight do Chin i zaktualizować oprogramowanie firmware. Po tym usunięciu go z chińskiego serwera i naprawie z serwerem UE działał. Nie ma obsługi/ kodu QR Homekit. Dołączony pilot potrzebował minuty, by go sparować. Ładnie działa, ale jasność i temperatura kolorów wymagają lepszych kroków. Tryb księżycowy to niektóre dostosowuje jasność z grubsza od 1-10%, podczas gdy minimalna jasność w ciągu dnia wynosi od 10 do 100%. Aplikacja mobilna wymagała drobnych regulacji jasności i temperatury kolorów wraz z wcześniej określonymi scenami: wschód słońca, zachód słońca, czas herbaty, czytanie, tryb nocny, nocny, nocny wieczór, ubieranie, Flash Notify i Candle Flicker lub możesz zdefiniować nowe z preferowaną jasnością i temperaturą kolorów. Efekt brokatu gwiazd jest świąteczny i uśmiechnie się do twojej małej księżniczki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Witam, zamówiłem 17 października (sobota) 3 plafony w tym sklepie. Dzisiaj tj. 26 października (poniedziałek) potwierdzam dostarczenie do Gdańska. 100 % polecam sklep!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2020

    Bardzo szybka dostawa z CZ do Grecji z linią priorytetową za darmo. Produkt jest idealny. 2200 lumenów. Z kontrolerem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2020

    Kupiłem to światło ze względu na jego zgodność z Homekit i działa idealnie zgodnie z oczekiwaniami. Światło było naprawdę łatwe do zainstalowania i wygląda świetnie. Dowiedziałem się, że dostarcza więcej światła tuż pod nim niż po bokach, ale jest w porządku. Dobrze jest też, że jest z kontrolą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2020

    Szybka wysyłka z magazynu UE. Moje następne światło sufitowe od Yeelight, oczywiście bardzo dobra jakość wykonanej, szybkiej instalacji, działa doskonale, Piękna :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$68.13
    • US$109.99
    • US$48.88
    • US$142.05
    • US$42.62
    • US$40.86
    • US$37.14
    • US$62.36
    • US$40.22
    • US$99.99
    • US$38.99
    • US$99.32
    • US$38.99
    • US$40.60
    • US$80.84
    • US$309.53
    • US$42.88
    • US$33.99