Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(179)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(179)
    • 5 Star(170)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/03/2021

    Doskonały produkt z platformy Xiaomi! Łatwa instalacja. Świetne funkcje. Gorąco polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2018

    Una lámpara simple con 10w de potencia y sensor de movimiento ideal para pasillos y escaleras su funcionamiento es perfecto el sensor tiene un alcance muy largo y sensible la luz es de aproximadamente unos 6000 grados Kelvin. Su instalación es básica no trae enganche rápido como su antecesora debemos conectar los cables y aislar ya sea con regleta o con cinta también incluye los anclajes plásticos igual que los tornillos.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Przesyłka była taka, jak oczekiwano, by wysłać do Australii. Bardzo jasny jak na korytarz w domu. Szkoda, że nie ma kontroli aplikacji ani możliwości włączania się bez aktywowania ruchu. Poza tym to dobra lekka i dobra cena. Łatwy w instalacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2018

    Man bekommt zwar eine Yeelight, sie ist aber nicht intelligent und "smart". Man kann sie also nicht ins Netzwerk einbinden. Die Lichtfarbe ist eher kalt und damit geeignet für einen Technikraum oder ähnliches. Nicht aber für den Wohnbereich. Der Stromverbrauch ist etwa wie angegeben mit gemessen 10,5 Watt. Im Standby verbraucht sie noch 0,7 Watt. Die Erdung ist zwar da, wurde aber nicht konsequent weiter gedacht. Es fehlt die Möglichkeit seine Erdung an den Rahmen zu schließen. Auf dem Rahmen selbst konnte ich keine nennenswerte Spannung/Stromfluss feststellen. Die Leuchtdauer lässt sich nicht einstellen. Auch ist es der Lampe egal, ob es Tag oder Nacht ist. Sie reagiert also nur auf Bewegung. Als "Basislampe" ist sie noch in Ordnung. Der Preis ist aber im Vergleich zu anderen Produkten noch etwas hoch.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2020

    Bardzo ładna lampa Bright Led. Ma detektor ruchu i czujnik światła. Więc lampa działa tylko w ciemności i podczas poruszania się. Niestety tylko przez 60 sekund nie można ustawić czasu. Razem ze mną wrzucam je do toalety i dlatego, że 60 sekund jest za krótkie. Jeśli siedzisz na toalecie dłużej i się nie ruszasz, staje się ciemno, ale raz ręką i światło jest znowu włączone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2020

    Przesyłka dostarczona. Mam już trzy kawałki w domu. Świetna satysfakcja. Polecam. Kotowi też bardzo się podoba.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2020

    Dostawa została dostarczona szybko. Idealna lampa do garderoby, korytarza. Drugi kawałek już zamówiony. Cóż, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2020

    Szybka dostawa. Idealne, gdy masz dzieci - zawsze zapominają wyłączyć światła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2019

    un vero portento molto luminoso, grosso più di quello che sembra, parte frontale in plastica molle, retro in metallo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 965
    • Ft56 113
    • Ft11 581
    • Ft11 113
    • Ft46 467
    • Ft2 984
    • Ft5 640
    • Ft47 151
    • Ft9 955
    • Ft56 874
    • Ft14 233
    • Ft47 467
    • Ft20 872
    • Ft56 425
    • Ft34 850
    • Ft23 381
    • Ft14 147
    • Ft3 648