Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(390)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(390)
    • 5 Star(379)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/02/2021

    Jest bardzo łatwy do zainstalowania i łatwo jest połączyć zdalnego sterowania. To wszystko jest powiedziane w opisie jest prawdą. Jestem bardzo zadowolony i nie mogę wybrać innych lepiej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Opakowanie jest idealne, dostawa jest stosunkowo szybka (były święta), produkt jest w porządku. Polecam sprzedającego. Śledzenie nie działa po wysłaniu paczki, nie było żadnego powiadomienia, kurier po prostu się pojawił.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Produkt ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Idealne światło mocne i regulowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Działa doskonale, z bardzo wielkich, wielu możliwości konfiguracji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2019

    1.5 hét alatt megérkezett angliai raktárból. Letisztult, minimalista dizájn. Kezelése parádés mind távirányítóval, mind telefonos applikációval (Yeelight). Fokozatok, színhőmérséklet remekül állítható. Üzembehelyezése, felszerelése pofon egyszerű. Egyedül talán a fényereje, amit kétlek, hogy 1800 lumen, de nem panaszkodom. Részemről ajánlott!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2019

    Nach dem Light Strip und der Glühbirne von yeelight, wollte ich unbedingt die Deckenlampe testen. Ich bin nicht enttäuscht worden. Die Lampe ist super verarbeitet, die Montage sehr einfach. Durch die verschiedenen Löcher in der Halterung, kann man die alten Bohrlöcher benutzen. Die Kabel werden einfach angesteckt und Lampe einfach eingeklippt. Die Montage ist super durchdacht. Die Verbindung zur yeelight App funktioniert auch schnell und ohne Fehler. Man hat eine Menge einstellmöglichkeiten, von sehr hell bis schummrig alles dabei. Alles im allem eine Super Deckenlampe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2020

    Bardzo dobra jakość materiałów, łatwy w instalacji (Mam na myśli oba: mocowanie do uszczelniania i konfigurowanie aplikacji mobilnej) I działa zgodnie z opisem. Mogę polecić ten produkt jako główne światło do sypialni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2019

    Easy installation, can get very bright, good WiFI connection. Pro tip: Buy an additional remote you can pair so you can put one at the door and one next to your bed.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Świetna lampa. Bardzo jasna a zarazem może byś mocno przyciemniona. Ma nawet tryb nocnej poświaty. Bardzo szybka dostawa. Bardzo łatwy montaż i demontaż. Gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 321
    • Ft56 175
    • Ft27 478
    • Ft10 558
    • Ft99 998
    • Ft14 471
    • Ft12 303
    • Ft9 911
    • Ft46 261
    • Ft12 591
    • Ft22 898
    • Ft24 425
    • Ft13 503
    • Ft23 661
    • Ft10 535
    • Ft12 273
    • Ft47 256
    • Ft4 954