Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(216)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(216)
    • 5 Star(212)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/12/2020

    Bardzo dobrze, zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Bardzo dobry mały produkt udało nam się kupić w dobrej cenie. Jest bez mrugania, kolor można dostosować z zimnej bieli do żółtej dla oczu na 2700-6000 K. Nie można zbesztać Węgierskiej Poczty, została dostarczona 1 dzień po przybyciu do kraju (!). Przyjaciele i znajomi będą zdumieni, kiedy po prostu podniosę go bez sznurka i przeniosę gdzie indziej, gdy się świeci

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2018

    I bought this Xiaomi Table lamp 3 months back. since then it's functioning really good. it has 3 touch buttons. one button is on/off with in-built Led notification light. second button is for controlling light intensity (5levels) and third button is for controlling light temperature (2700k-6500k)(5levels). it works on in-built battery for around 2-3hrs depending upon brightness. very light weight and it's neck is very flexible which can be turned anywhere. no cons whatsoever. I will recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2018

    Всё шикарно в ней, можете брать смело. Есть режимы яркости и цветовой температуры. Аккумулятора только нет - имейте ввиду. И не очень устойчива, если сильно вытянуть вперёд.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2019

    excelente producto, muy buena la iluminación que brinda, tiene diferentes niveles de brillo y diferentes tonos cálido o frío (luz blanca, amarilla) lo recomiendo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2019

    Si se va a usar para estudiar, no merece la pena, la luz es muy floja, por lo demás está bien, pero por un poco más de precio merece mucho más la pena la que el diseño es como un palo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2017

    Отличный товар. Лампа шикарная всё соответствует описанию. Доставка быстрая и аккуратная. Доставка до квартиры. Спасибо. Отлично. 5 баллов. Светит отлично все режимы удачные.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2020

    Ta lampa wygląda bardzo stylowo na moim biurku. Widmo temperatury światła jest szerokie i ogólnie działa świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2018

    The things I liked: simple and stylish design, accurate size for a desk lamp, adjustment of brightness and colour temeperature according to your liking, two models to choose from according to your personal preference - with or without a lithium battery. The things I didn't mind: The supplied usb charging cable is not long enough

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2019

    Produto muito bom pelo preço, tem níveis de luminosidade e tons de cor da luz. A entrega foi rápida chegando com 14 dias úteis.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 979
    • Ft12 647
    • Ft29 901
    • Ft9 955
    • Ft14 565
    • Ft16 593
    • Ft22 253
    • Ft7 299
    • Ft4 976
    • Ft9 955
    • Ft7 927
    • Ft6 267
    • Ft3 316
    • Ft15 564
    • Ft5 364
    • Ft12 594
    • Ft3 193
    • Ft8 912