Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(483)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(483)
    • 5 Star(470)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/01/2021

    Przybyli do Brazylii w mniej niż miesiąc i nie byli opodatkowani. Idealnie zapakowane. Jeszcze nie testowałem, bo żarówka, którą kupiłem, była opodatkowana i jeszcze nie otrzymałam. Jakość produktu i wykończenie są naprawdę bardzo dobre. Nie zawiera baterii. Opcja BLE wygląda interesująco, ale badania, że ma alternatywę dla połączenia na ścianie z elektrycznością domu, i wygląda całkiem nieźle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Wykonuje swoją pracę. Po zdjęciu folii ochronnej powierzchnia przełącznika pozostała przyklejona, co zajęło kilka minut, nie wiem co to za klej, ale schodzi bardzo mocno. Mocowanie rzepy jest praktyczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2020

    Dostarczenie 15 dni, brak śladu. Dobra jakość prodkt. Wszystko działa idealnie z Yeelight LED Smart Meteorite Żyrandlier Light.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Połączenie działa bardzo prosto, włączasz żądane światło bezpośrednio na wyłączniku (prąd) i naciskasz mały przycisk bezpośrednio na tym ściemniczu, aż mrugnie. Po krótkim czasie przełącznik jest podłączony i może być używany. Jakość jest, jak w przypadku wszystkich moich produktów Yeelight do tej pory, bardzo dobra. Podoba mi się również fakt, że wszystko czego potrzebujesz jest zawsze zawarte w dostawie, w tym przypadku baterii. Ponieważ nie można czytać instrukcji jeśli nie można mówić po chińsku, zalecam po prostu użyć filmów YouTube, zawsze jest ktoś, kto pokazuje jak to zrobić, wtedy konfiguracja jest bułką z masłem. Jako mieszkanie do wynajęcia wziąłem te przełączniki do klejenia i mocowania bezpośrednio nad rzeczywistymi włącznikami światła, jest to bardzo przyjemne w użyciu. Wciśnij = Wyłącz/Włącz Obrót = przyciemnianie Trzymaj się = Zmień kolor Podwójne kliknięcie = tryb zmiany i tak dalej Prawie wszystko można dostosować za pomocą tego jednego przełącznika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Przybył szybko, jak opisano. Działa idealnie.. Wszystko ok.. wygodnie połóż to gdzie chcesz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Produkt jest oryginalny, rozpoznał światło sufitu w chwili i działa dobrze. Jedyną wadą (co jednak nie wpływa na głosowanie) jest to, że wrzuciłbym baterię do niej. Takiej baterii nie masz w zapasowym domu, chociaż miałem ją przypadkiem. W przypadku zakupu światła sufitowego Yeelight (kompatybilnego) powiedziałbym, że za nieco ponad 10 euro jest konieczny zakup (wzięłem go w ofercie), chyba że zawsze chcesz działać na smartfona. Zamówienie z niemieckiego magazynu zajęło około tygodnia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Super, spokojny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Stmievace suvyborne! Mam ich po bajte uz ses. Avšak preravca przez sa k zasielke mohol sravat šetrnejšie. Wideo.. Ściemniaki są świetne! Mam je po mieszkaniu na sześć. Jednakże, przewoźnik może być łagodniejszy dla transportu. Zdjęciem..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2020

    tym razem, szybsza dostawa, działa jak należy, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 740
    • Ft36 682
    • Ft4 369
    • Ft45 853
    • Ft33 625
    • Ft4 888
    • Ft4 583
    • Ft10 663
    • Ft9 780
    • Ft32 096
    • Ft3 054
    • Ft2 443
    • Ft4 726
    • Ft3 360
    • Ft6 050
    • Ft4 369
    • Ft2 748
    • Ft4 369