Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(486)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(486)
    • 5 Star(473)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/01/2021

    Przybyli do Brazylii w mniej niż miesiąc i nie byli opodatkowani. Idealnie zapakowane. Jeszcze nie testowałem, bo żarówka, którą kupiłem, była opodatkowana i jeszcze nie otrzymałam. Jakość produktu i wykończenie są naprawdę bardzo dobre. Nie zawiera baterii. Opcja BLE wygląda interesująco, ale badania, że ma alternatywę dla połączenia na ścianie z elektrycznością domu, i wygląda całkiem nieźle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Wykonuje swoją pracę. Po zdjęciu folii ochronnej powierzchnia przełącznika pozostała przyklejona, co zajęło kilka minut, nie wiem co to za klej, ale schodzi bardzo mocno. Mocowanie rzepy jest praktyczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Połączenie działa bardzo prosto, włączasz żądane światło bezpośrednio na wyłączniku (prąd) i naciskasz mały przycisk bezpośrednio na tym ściemniczu, aż mrugnie. Po krótkim czasie przełącznik jest podłączony i może być używany. Jakość jest, jak w przypadku wszystkich moich produktów Yeelight do tej pory, bardzo dobra. Podoba mi się również fakt, że wszystko czego potrzebujesz jest zawsze zawarte w dostawie, w tym przypadku baterii. Ponieważ nie można czytać instrukcji jeśli nie można mówić po chińsku, zalecam po prostu użyć filmów YouTube, zawsze jest ktoś, kto pokazuje jak to zrobić, wtedy konfiguracja jest bułką z masłem. Jako mieszkanie do wynajęcia wziąłem te przełączniki do klejenia i mocowania bezpośrednio nad rzeczywistymi włącznikami światła, jest to bardzo przyjemne w użyciu. Wciśnij = Wyłącz/Włącz Obrót = przyciemnianie Trzymaj się = Zmień kolor Podwójne kliknięcie = tryb zmiany i tak dalej Prawie wszystko można dostosować za pomocą tego jednego przełącznika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Przybył szybko, jak opisano. Działa idealnie.. Wszystko ok.. wygodnie połóż to gdzie chcesz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Produkt jest oryginalny, rozpoznał światło sufitu w chwili i działa dobrze. Jedyną wadą (co jednak nie wpływa na głosowanie) jest to, że wrzuciłbym baterię do niej. Takiej baterii nie masz w zapasowym domu, chociaż miałem ją przypadkiem. W przypadku zakupu światła sufitowego Yeelight (kompatybilnego) powiedziałbym, że za nieco ponad 10 euro jest konieczny zakup (wzięłem go w ofercie), chyba że zawsze chcesz działać na smartfona. Zamówienie z niemieckiego magazynu zajęło około tygodnia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Super, spokojny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Stmievace suvyborne! Mam ich po bajte uz ses. Avšak preravca przez sa k zasielke mohol sravat šetrnejšie. Wideo.. Ściemniaki są świetne! Mam je po mieszkaniu na sześć. Jednakże, przewoźnik może być łagodniejszy dla transportu. Zdjęciem..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Wow, produkt dotarł bardzo szybko! Wszystkie produkty zostały zapakowane prawidłowo i bez żadnych wad.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Musi mieć ze światłami sufitowymi Yeelight. Łatwe parowanie, montaż i obsługa. Bardzo polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 935
    • Ft33 913
    • Ft4 625
    • Ft46 246
    • Ft33 913
    • Ft5 652
    • Ft4 520
    • Ft13 563
    • Ft5 238
    • Ft11 343
    • Ft4 625
    • Ft3 558
    • Ft3 364
    • Ft5 337
    • Ft9 611
    • Ft3 080
    • Ft3 188
    • Ft31 446