Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.84 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(57)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-14 14:44:19

    the bulb is ok but don't work with mi home because is necessary another device such as Xiaomi smart clock. Now I can't control this products with my smartphone.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-25 06:55:38

    Τέλεια!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-27 23:32:24

    Умные лампочки в систему Умного дома. Что тут добавить?

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-12 06:14:34

    Buena bombilla, ya tengo una E27 igual y estoy encantado. Se puede cambiar el color y la intensidad al gusto de uno.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-24 06:53:13

    Alles klar

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-06-10 13:02:50

    good packet !!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-05-12 17:44:22

    Doesnt work with the gateway xiaomi.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-03 11:39:49

    Żarówki spełniają oczekiwania w 99%. Ten jeden procent na minus to aktualizacja oprogramowania. Przepinanie na różne serwery i próba aktualizacji u mnie bez efektu. Ale to nie znaczy, że nie możliwe. Mimo to na firmware który mają żarówki wgrany bardzo duże możliwości konfiguracji zarówno w Mi Home jak i w aplikacji Yeelight.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-21 05:57:09

    No sé si es porque es un modelo nuevo, pero solo me los detecta si pongo los servidores de "mainland china" y en este caso se desactiva la compatibilidad con Alexa, con lo cual ahora por ahora no los puedo usar más que de bombilla normal porque no hay opción de gestionarlos directamente con el bluetooth del móvil.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-12 05:06:32

    Beware. It is NOT working the the Yeelight app or the Xiaomi router. It connects through Bluetooth and it required a dedicated item. Useless without it

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>