Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(538)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(538)
    • 5 Star(515)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/11/2020

    Opakowania były trochę zagniatane i ciepłe, ale nic nie zaszkodziło produktowi. Przesyłka przed terminem. Dwa tygodnie zajęło dotarcie do mojego domu. Ważne jest to, że widziałem Brazylijczyków w uwagach wskazujących miejsce Chin i Ameryki Południowej. Kiedy próbowałem zainstalować pierwszy raz to zrobiłem, a nie było. Potem umieściłem Amerykę Południową i tak było. Kolejną rzeczą jest wybranie lampy. Lampa, którą powinieneś wybrać podczas pary, to Żarówka LED (CT). Plus, polecany sprzedawca!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Instalacja super łatwa, funkcjonalność po prostu doskonała. W połączeniu z przełącznikami lub tak jak SmartHome suplement przez aplikację, świetnie. U nas lampa oświetla lampę podłogową i pośrednie oświetlenie w salonie, używamy ciepłego światła i jesteśmy bardzo zadowoleni!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Bardzo ładna jakość zbudowana, prosta instalacja i bardzo silne ledy, lubię również zdolność do zmiany temperatury na wieczorne sesje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2018

    Otro estupendo producto de Xiaomi bajo la insignia de Yeelight. Potencia lumínica un poco justa para una sala grande con sus 10w, pero es perfecta para un dormitorio, por ejemplo. Totalmente ajustable en intensidad de brillo y temperatura de color mediante su app desde tu smartphone. Con cupones descuento la puedes comprar por unos 12 euros, solo 2 ó 3 euros más que una bombilla led normal. El envío llegó a España en solo 11 días, en conjunto una gran compra en BG.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2018

    One of the main selling points about the Yeelight LED bulbs is that they don't require a hub to connect to your Wi-Fi network, unlike Hue. Just hook up the bulbs to an E27 socket, and install the app to connect the bulbs to your home Wi-Fi network. Note that you can also, from Yeelight apps, activate LAN protocol which allow the bulb to become fully controllable from your LAN, meaning that it can be managed through HomeAssistant. Finally, it is now fully IFTT compatible, which means you can use Amazon's Alexa or Google's Home to control them.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2018

    Bulb was of the most splendid quality! Exceptionally pleased It has a white aluminum body. It can be easily controlled by voice assistants or Yeelight app on smartphone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2019

    Качество материалов отличное Качество изготовления отличное Технические характеристики и функционал отличные

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2019

    Качество материалов отличное Качество изготовления отличное Технические характеристики и функционал отличные

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2018

    Дуже гарна лампочка від xiaomi. Працює через вайфай, швидко підключилася до програми MiHome. Одним словом все класно.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2018

    The best wifi bulb, another device for my smart home. They can work in the Mi Home or Yeelight app. Light bulbs connect with fixed devices, they can take part in smart home scenes. They glow with warm or cold white light, you can adjust their brightness.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 529
    • Ft4 680
    • Ft12 347
    • Ft11 621
    • Ft6 897
    • Ft7 510
    • Ft9 076
    • Ft4 356
    • Ft6 535
    • Ft8 350
    • Ft6 897
    • Ft3 265
    • Ft5 309
    • Ft6 391
    • Ft5 029
    • Ft3 142
    • Ft5 309
    • Ft23 606