Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2726)
  • Obrazy
  • Wideo(9)
  • All Star
    • All Star(2726)
    • 5 Star(2597)
    • 4 Star(92)
    • 3 Star(18)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(13)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/09/2021

    Mnóstwo miłych rzeczy do powiedzenia o tej żarówce. Opcje kolorów ma i sposób, w jaki można je dostosować jest niesamowite. Jedną z cech, które mi się podobały, jest wybieracz kolorów poprzez obiektyw aparatu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Jeden z najlepszych inteligentnych świateł na rynku, marka gwarancja. Łatwy do integracji z Xiaomi Home i automatyzowanie ich za pomocą czujników lub sterowania głosem. Możesz zmienić intensywność i kolor pojedynczego światła lub dodać w grupie i edytować je razem. Doskonałe produkty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Biorąc pod uwagę liczbę żarówek, które mają słaby kolor lub tylko jeden poziom bieli - jestem pod wrażeniem - firma publikuje swoje API do użytku lokalnego i z pomocą innych pracowałem nad kodem, aby uruchomić te lokalne (tj. off-cloud) - zakres W HITE jest fenomenalny od bardzo zimnej bieli, choć prawie do pomarańczowej... A kolory są dość jasne...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Podobało mi się. Świetny produkt, działa dobrze. Trochę się rozgrzewa, ale wydaje mi się, że to normalne dla lampy, przetestuję ją w ciągu kilku dni, kiedy normalne lampy led q się rozgrzewają. Poza tym, to nudne opakowanie, ale już jest jego częścią..to jest bezbłędne. Mój adres był niekompletny, więc miałem szczęście, że zadzwonili z poczty, żeby to potwierdzić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Światło wg uznania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Yeelight jest po prostu doskonałe dokładne kolory jasne i naprawdę zmieniają przestrzeń! Naprawdę dobrze, ale czekam na to 4 miesiące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ZsuVIP4
    HU
    06/02/2021

    Idealna pozycja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Niesamowite

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Otrzymany dokładnie na 9 dni, bardzo dobra jakość, działa na mi home app.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 234
    • Ft5 460
    • Ft6 858
    • Ft24 120
    • Ft2 440
    • Ft7 051
    • Ft5 597
    • Ft13 433
    • Ft5 878
    • Ft10 532
    • Ft4 883
    • Ft5 493
    • Ft3 170
    • Ft5 225
    • Ft31 666
    • Ft9 872
    • Ft15 161
    • Ft7 051