Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/10/2021

    Żarówki przyszły na czas i myślę, że zadziałają poprawnie. Jednak popełniłem duży błąd, ponieważ nie zauważyłem, że były one przeznaczone na rynek europejski. Mam produkty Xiaomi przeznaczone głównie dla Chin. Kiedy chciałem je sparować z aplikacją Mi Home, to nie działało, ponieważ mam region w Chinach. Potem zmieniłem na Słowację, sparował, ale wszystkie moje urządzenia domowe zostały skasowane. Prawie zemdlałem! Wszystkie moje sceny i ustawienia poprzednich urządzeń, które ustawiłem, zniknęły, więc zaczynam od nowa. Dobra wiadomość, połączenie z Yeelight jest bezproblemowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Wspaniale!! Yeelight zrobił te inteligentne żarówki GU10 i bardzo się cieszę, bo długo czekałem na kogoś, aby wypuścić naprawdę inteligentne z najlepszej jakości i wielu funkcji. Mój dom Google jest coraz lepszy i większy!!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Dobrej jakości produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Powinno być trochę jaśniejsze. W tej chwili działa tylko z aplikacją Yeelight. Nie będzie działać z xiaomi Home App już teraz! Nadmierna, dobra żarówka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Żarówki dotarły zgodnie z planem. Połączenie z dedykowaną aplikacją (Android) było natychmiastowe i naprawdę proste. Właściwa cena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Najwyższa jakość od Xiaomi! Żarówka GU10, która gra z synapsami brzytwy Alexa itp. Gorąco polecamy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Bardzo ładna żarówka 💡

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Zobaczmy jak zareagują w swoim świetle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Żarówka nie działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Bardzo dobry produkt robi to, co mówi i robi to dobrze. Piękna gama kolorów, szybki dostęp do żarówki, łatwa konfiguracja. Są pewne minusy. Dla początkujących trzeba założyć konto, aby móc korzystać ze świateł konto jest powiązane z Xiaomi. Więc będą wiedzieć, kiedy masz włączone światła lub wyłączone. Jest trochę pracy wokół metod, ale nic tak prostego, żeby przeciętny Joe mógł to zrobić. Innym minusem jest to, że nie pamięta stanu zasilania, gdy jest przerwa elektryczna. Więc przygotuj się, by czasem obudzić się z włączonymi światłami. Wszystko przez wszystkich dobry produkt dla użytkowników, którzy nie chcą mieć do czynienia z twardymi konfiguracjami.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 534
    • Ft3 275
    • Ft10 682
    • Ft10 600
    • Ft2 948
    • Ft5 862
    • Ft7 190
    • Ft6 813
    • Ft5 233
    • Ft5 898