Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(671)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(671)
    • 5 Star(641)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/12/2020

    [BR] Dla Brazylijczyków, którzy szukają komentarza. Kupiłem dwa o 11.11 i przyjechałem w 18 dni roboczych, nie był pobierany przez celników i nie zapłacił 15 prawdziwej opłaty pocztowej. Jednak, pudełko przybyło całe zagniecione i trochę podarte, a nawet miało trochę wpływ na taśmę ledową, ale nie uszkodziło się, działa idealnie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Dotarło zgodnie z planem nawet z brazylijskim strajkiem poczty. Pudełko jest z małym ugniatanym, ale w ramach oczekiwanego produktu, który pochodzi z połowy świata. Niesamowity produkt, doskonała jakość, wyższa niż oczekiwano natężenie oświetlenia, prosta instalacja. Gorąco polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Tymczasowo umieściłem go za moim telewizorem. Połączyłem go z moim domem Xiaomi i mogę kontrolować telefonem. Mogę wybrać dowolny kolor. To miłe uczucie w moim salonie, kiedy oglądam telewizję. Żadnych problemów, aż do teraz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Jest to drugi led pas, który kupuję, ponieważ pierwszy nie był dobry (nie Yeelight tylko inny), więc mam nadzieję, że działa lepiej.Do tej pory wygląda świetnie i mogę wybrać kolor z kwiatów i mieć to samo w moim pokoju z aplikacją na telefon... Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Dobra rzecz, dobre kolory, działa idealnie. Plus punkt dla BG za dodany adapter wtykowy UE. Szybka wysyłka, nie pojawiły się opłaty związane z zamówieniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Doskonały produkt, działa zgodnie z oczekiwaniami, zawarty w apce domowej xiaomi, pracuje z Alexą, ustala cotygodniowe rutyny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Pod każdym względem zasługuje na 5*. Moje oczekiwania są w pełni spełnione. Doskonałe, bardzo dobre jakościowo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Funkcjonalny ok. Kupiony jako światło na kuchennym blacie i jest trochę światła trochę rozczarowujące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Produkt najwyższej jakości. Dość drogie w porównaniu z innymi podobnymi produktami, ale to nie jest pytanie, że dostaniesz dużo za swoje pieniądze. Jeśli masz pieniądze na taki produkt premium, kup ten - nie będziesz rozczarowany :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    To bardzo dobra jakość! System Eco działa idealnie z Xiaomi Home. Kolory są bardzo dokładne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 440
    • Ft3 560
    • Ft16 130
    • Ft5 446
    • Ft11 138
    • Ft4 538
    • Ft5 776
    • Ft5 504
    • Ft5 240
    • Ft5 144
    • Ft7 229
    • Ft6 019
    • Ft6 052
    • Ft7 656
    • Ft8 440
    • Ft15 382
    • Ft6 990
    • Ft12 712