Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(671)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(671)
    • 5 Star(641)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 12/12/2020

    [BR] Dla Brazylijczyków, którzy szukają komentarza. Kupiłem dwa o 11.11 i przyjechałem w 18 dni roboczych, nie był pobierany przez celników i nie zapłacił 15 prawdziwej opłaty pocztowej. Jednak, pudełko przybyło całe zagniecione i trochę podarte, a nawet miało trochę wpływ na taśmę ledową, ale nie uszkodziło się, działa idealnie.

    Komentarze (2)
  • 23/07/2020

    SK - Produkt dorazil v poriadku a bez problémov, vegrimi rýchlo z eu sreu. Mám doma už nieko jednakko týchto pásikov a musím len doporučið. Kvalitné spracovanie, pkený dizajn, Zbduché spárovanie s a baliáciou, veghana možností nastavení, eu zástrčka. Produkt Vynikajúci. •A co z Banggoodem. ENG - Produkt przybył w porządku i bez problemów, bardzo szybko z magazynu eu. Mam już kilka takich pasków w domu i muszę je polecić. Jakość wykonania, ładny design, łatwe połączenie z aplikacją, wiele opcji ustawień, eu plug. Doskonały produkt.

    Komentarze
  • 01/10/2020

    Dotarło zgodnie z planem nawet z brazylijskim strajkiem poczty. Pudełko jest z małym ugniatanym, ale w ramach oczekiwanego produktu, który pochodzi z połowy świata. Niesamowity produkt, doskonała jakość, wyższa niż oczekiwano natężenie oświetlenia, prosta instalacja. Gorąco polecam!

    Komentarze
  • 01/12/2020

    Tymczasowo umieściłem go za moim telewizorem. Połączyłem go z moim domem Xiaomi i mogę kontrolować telefonem. Mogę wybrać dowolny kolor. To miłe uczucie w moim salonie, kiedy oglądam telewizję. Żadnych problemów, aż do teraz.

    Komentarze
  • 20/12/2020

    Jest to drugi led pas, który kupuję, ponieważ pierwszy nie był dobry (nie Yeelight tylko inny), więc mam nadzieję, że działa lepiej.Do tej pory wygląda świetnie i mogę wybrać kolor z kwiatów i mieć to samo w moim pokoju z aplikacją na telefon... Dziękuję!

    Komentarze
  • 07/01/2021

    Dobra rzecz, dobre kolory, działa idealnie. Plus punkt dla BG za dodany adapter wtykowy UE. Szybka wysyłka, nie pojawiły się opłaty związane z zamówieniem.

    Komentarze
  • 03/08/2020

    SK - Produkt dorazil v poriadku a bez problémov. Krabička trošku pokrčená, ale produkt bez poškodenia. Mam už tri tieto teplomery a musím len doporučiě. Super displej, výborné pozorovacie uhly, pekiný dizajn a malá vegrikosð. Spárovanie s Mi Home je bez problemu. Super produkt. Žaarem Banggood. ENG - Produkt przybył w porządku i bez problemów. Pudełko lekko pomarszczone, ale produkt bez uszkodzeń. Mam już trzy takie termometry i muszę tylko polecić. Super wyświetlacz, doskonałe kąty widzenia, ładny design i mały rozmiar. Połączenie z Mi Home to żaden problem. Świetny produkt.

    Komentarze (2)
  • 23/03/2021

    Doskonały produkt, działa zgodnie z oczekiwaniami, zawarty w apce domowej xiaomi, pracuje z Alexą, ustala cotygodniowe rutyny

    Komentarze
  • 08/01/2021

    Pod każdym względem zasługuje na 5*. Moje oczekiwania są w pełni spełnione. Doskonałe, bardzo dobre jakościowo!

    Komentarze
  • 01/12/2020

    Funkcjonalny ok. Kupiony jako światło na kuchennym blacie i jest trochę światła trochę rozczarowujące.

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8,895
    • Ft3,225
    • Ft15,636
    • Ft4,986
    • Ft9,388
    • Ft4,693
    • Ft3,519
    • Ft5,335
    • Ft4,399
    • Ft2,638
    • Ft4,954
    • Ft5,573
    • Ft5,834
    • Ft6,421
    • Ft7,008
    • Ft2,638
    • Ft3,812
    • Ft6,747