Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
  • kahuna
    IT
    2020-01-07 16:46:06

    Lampada da comodino davvero ben fatta, molto personalizzabile. La gesture del doppio colpetto con le nocche a volte soffre di falsi positivi in caso di vibrazioni, disattivata.

    Komentarze
  • mamos
    IL
    2020-02-04 03:08:56

    my niss just love it great design and very functional easy to conect good quality build

    Komentarze
  • Serl
    UA
    2019-12-10 13:12:23

    super!!! very good device!! thanks!!!

    Komentarze
  • 2020-09-16 03:13:09

    Thank you lamp is best.

    Komentarze
  • 2020-08-27 04:59:03

    The lamp is cool.tx

    Komentarze
  • Rafkooo
    PL
    2020-10-01 16:01:58

    Lampka jest rewelacyjna , bardzo dobra jakość wykonania , bardzo wygodne i intuicyjne sterowanie przez aplikację, duży plus za wsparcie Apple HomeKit - polecam ten produkt .

    Komentarze
  • AH H
    CZ
    2020-05-29 11:41:48

    světlo je klasicky velmi kvalitně zpracováné jak už je u Yeelight zvykem, provedení by se dalo srovnávat s produkty Dji nebo  Skvělé propojení s  Home kit, ovladani i za pomoci aplikace Yeelight Doručení z Německa velmi rychle cca 5dní

    Komentarze
  • 2020-01-19 00:05:20

    Pros: Item delivered!!!! Cons: 1. had to buy an EU prong adapter to operate it. 2. Had to guess how it works (can't you provide an English user manual?)

    Komentarze
  • 2019-11-28 06:01:39

    Es más pequeña de lo que me esperaba, la única pega es que solo puedes poner el modo flujo de color desde la App y si la apagas desde Alexa no te memorizar el último Estado. Por lo demás bien.

    Komentarze
  • Greek
    GR
    2020-01-24 07:24:31

    beautiful design but the light is not strong .don't believe that you can read a book with this lamp .bedside lamp 1 is much better .

    Komentarze
Show:

    Go to page

    Go

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,778
    • Ft17,205
    • Ft6,567
    • Ft2,187
    • Ft2,719
    • Ft3,126
    • Ft6,254
    • Ft16,266
    • Ft2,500
    • Ft3,876
    • Ft11,573
    • Ft9,342
    • Ft15,015
    • Ft2,187
    • Ft8,132
    • Ft4,374
    • Ft12,687
    • Ft4,690