Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/12/2020

    Doskonała jakość Yeelight. Łatwy do sterowania za pomocą zdalnego sterowania, aplikacji lub przełączników nagród/mi. Minimalny projekt. Bardzo dobrze zbudowany. Bardzo polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Tak silnego potrzebowałam do salonu. Mam już lampy LED od Yeelight w całym mieszkaniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    perfect light works with Apple HomeKit but you have to use Chinese region in settings. my became damaged.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Dziękuję za szybką dostawę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Wersja 50w 550mm jest mocna, ale aplikacja jest problemem. Łatwo jest sparować pilota, ale dla aplikacji trzeba wybrać serwery Chin kontynentalnych, tylko wtedy jest on połączony z aplikacją. Ale nie zawsze działa wtedy, światło jest włączone i aplikacja pokazuje go, więc nie można go ustawić w nowym otoczeniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Chociaż był mały problem z adresem wysyłkowym, przybyli bardzo szybko po oczyszczeniu go poprzez czat. Światła są przepustką dobrze wykonują swoją funkcję i synchronizują się doskonale z aplikacją Yeelight, tak, musisz wybrać serwer z Chin

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Nie byłem w stanie spróbować jeszcze, ponieważ miejsce, w którym chciałbym go używać nie jest jeszcze gotowe, ale dostawa była szybka, opakowanie było ok i produkt wygląda przyzwoity. Zapomniałem o tym, ale ma też pilota.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Wyposażyłem większość mojego mieszkania w Yeelight. Jestem z tego niezmiernie zadowolony. Instalacja jest bardzo prosta i dobrze przemyślana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Światło jest świetne...do sterowania głosem w Google trzeba użyć aplikacji Yeelight (serwer chiński)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 179
    • Ft33 984
    • Ft43 253
    • Ft10 780
    • Ft13 144
    • Ft26 803
    • Ft33 984
    • Ft77 240
    • Ft10 768
    • Ft119 569