Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(171)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(171)
    • 5 Star(165)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/12/2020

    Ładnie zapakowane zostały zamówione 2 sztuki i były bez uszkodzeń. Nie są podłączone, jeszcze są pod choinką. To miłe, jak gwiazdy na nich są.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Ładne światło na zdjęciach nie wyróżnia się w ten sposób. Łatwe okablowanie i parowanie, połączyłem dwa światła na jednym sterowniku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Bardzo ladna lampa. Pasuje do zdjęć i opisów. Łatwy w montażu. Sterowanie z pilota i przez telefon!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Świetny produkt z platformy Xiaomi. Łatwa instalacja, doskonałe funkcje. Jestem bardzo zadowolony! Bardzo polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Perfekcyjna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Doskonały produkt z platformy Xiaomi! Łatwa instalacja. Świetne funkcje. Gorąco polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Przyszła szybko i dobrze bez uszkodzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2020

    SK - Produkt dotarł w kolejności i bez żadnych problemów. Jest to doskonała lampa dla mniejszych pomieszczeń, powierzchni do 15 metrów kwadratowych. Mocowanie sufitu, jak również okablowanie jest proste i bezproblemowe. Wszystko się układa. Dziękuję, Banggood. ENG - Produkt jest w porządku i bez ograniczeń. Jest to doskonała lampa do komfortowych pokoi, o powierzchni do 15 metrów kwadratowych. Mocowanie sufitu i okablowanie są proste i łatwe. Doskonałe dzieła, jak zostało stworzone. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Mój początkowy sceptycyzm został rozbrojony. Nawet jeśli żadne zdjęcie nie może pokazać, jak świeci światło sufitowe, trzeba je wypróbować, jeśli ktoś jest zdolny do wyjścia światła lub nie. Montaż jest bardzo prosty. Mógłbym nawet użyć odwiertów mojej starej lampy, więc płyta montażowa została zainstalowana w ciągu 2-5 minut. Dzięki prostemu systemowi kliknięcia lampa jest natychmiast gotowa do użycia. Podstępny staje się czymś z pilotem, ponieważ instrukcje są po chińsku. Więc musisz wygooglować. Staje się bardziej intuicyjny i znacznie lepszy dzięki aplikacji Yeelight (Android/iOS). Jednak ogólne wrażenie jest słuszne. Światło może być świetnie przyciemnione, a temperatura kolorów jest niesamowita. Od białego światła, gdzie można pracować trochę lepiej, do przytulnego odcienia żółtego dla relaksującego środowiska. Ale to, co chcę znaleźć usterkę z moją lampą, co naprawiłem: w pilocie bateria jest tak luźna, że przy zamykaniu pokrywy brak kontaktu minusowego, a tym samym nie działa. Tutaj możesz albo trochę zgiąć uchwyt minus, albo naprawić go kawałkami kartonu. Ale to nie powód, by zwrócić artykuł. Moją następną lampą będzie XIAOMI Yeelight. Jestem naprawdę podekscytowana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Potem nie dostałem żadnych wieści o moim zakupie. W końcu przybyli. Zajęło mniej niż 2 tygodnie. Myślę, że to było to, co obiecują. 7–12 dni roboczych (odczyt. 5 dni roboczych w tygodniu). Banggood to legalny biznes. Musisz być cierpliwy. Rzeczy wydają się idealne. Jeszcze ich nie zainstalowałem. Mam nadzieję, że pracują tak jak powinni. Powtórzy porządek w przyszłości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft55 426
    • Ft69 751
    • Ft36 062
    • Ft56 177
    • Ft35 699
    • Ft10 977
    • Ft2 620
    • Ft12 207
    • Ft4 161
    • Ft5 928
    • Ft14 387
    • Ft36 062
    • Ft12 941
    • Ft13 594
    • Ft12 456
    • Ft37 226
    • Ft10 623
    • Ft61 968