Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(50)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(50)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/11/2021

    To jest po prostu doskonałe!!! W obiekcie nie było żadnego problemu, działa idealnie i działa idealnie. Ma wysoką zmienność natężenia i temperatury światła i jest idealny w każdej sytuacji. Intensywność światła jest idealna do pomieszczeń, nawet do pomieszczeń mieszkalnych. Przyleciał niecały tydzień z Czech. Bardzo, bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Światło przyszło szybko, kolejność była gotowa raz, dwa. Bałem się światła, czy to wystarczy do pokoju dziecięcego, ale to jest w porządku na 25 m2 l tylko. Użyj aplikacji, aby ustawić go tak, jak chcesz. Bardzo lekki, polecam.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Światło jest bardzo dobre, bardzo dobre. Ma wiele funkcji i świetne specyfikacje. Dostawa była w porządku i trwała tydzień, jak obiecałem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Dobra lampa, łatwa instalacja i połączenie z aplikacją Yeelight i sterowane za pomocą Yeelight.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Możesz połączyć się tylko z Xiaomi z europejskim serwerem, szkoda, bo mam wszystkie chińskie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Super lekkie, rekomendowane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Jak na razie bardzo ładnie. Położę to na suficie i zobaczymy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    To jest druga lampa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    To jest po prostu doskonałe!!! W obiekcie nie było żadnego problemu, działa idealnie i działa idealnie. Ma wysoką zmienność natężenia i temperatury światła i jest idealny w każdej sytuacji. Intensywność światła jest idealna do pomieszczeń, nawet do pomieszczeń mieszkalnych. Przyleciał niecały tydzień z Czech. Bardzo, bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Świetna lampa, łatwa w montażu i bardzo jasna. Trochę za jasne w minimalnym ustawieniu sypialni (jeśli tryb światło księżyca nie jest aktywowany). Bardzo szybka dostawa. (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$42.88
    • US$26.88
    • US$31.88
    • US$36.17
    • US$109.99
    • US$109.99
    • US$41.99
    • US$36.99
    • US$32.33