Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/10/2020

    Biały pas z ciepłym i zimnym światłem. Musisz podłączyć kabel elektryczny do sterownika, aby działał. Pracuje z aplikacją Yeelight na serwerach UE. Jest wyposażony w 4 plastikowe oprawki, które trzymają pasek w miejscu, szkoda, że nie mają 6. Podręcznik jest tylko po chińsku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2020

    Jestem pewien, że to dobrze, jeśli uda ci się to uruchomić. Nie byłem w stanie dodać do proponowanych aplikacji. Proponuję, jeśli używany jest sam, aby uzyskać bezprzewodowy wyłącznik ściemniacza ( YLKG08YL )naprzemiennie główne ołów z opcjonalnym przełącznikiem, ponieważ nie jest z kablem głównym. Pozytywne, które są wolne. Aby zresetować bez bt zdalnego włączania i wyłączania 4 lub 5 razy. Dopóki nie nastąpi potwierdzenie, pojawi się w WiFi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Działa naprawdę dobrze. Szkoda nie łączy się z HomeKit ale można kontrolować przez Siri

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Mam go na tarasie i jest fantastyczny:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Bardzo dobra jakość i działa doskonale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2020

    Taśma była dobrze zapakowana, jakość materiału jest doskonała! Wszystko szybko połączone i gotowe. Światło można regulować z zimnej na ciepłą biel, a jasność może być regulowana. Podłączony również pilot Yeelight z lampy sufitowej, wszystko działa idealnie! Połączyłem asystenta Google'a i tak to działa. Taśma LED polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    Ładny produkt. Moim zdaniem powinna mieć dodatkową taśmę do montażu na ścianie/sufitce. To działa dobrze. Korzystałem zarówno z Xiaomi home jak i aplikacji Yeelight i działa świetnie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Bardzo dobrej jakości ledstrip. Z ciepłym, zimnym kolorem. Bright i u można kontrolować to wszystko za pomocą aplikacji mi home.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Bardzo dobrze.Wszystko zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    OK👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 563
    • Ft7 058
    • Ft33 913
    • Ft33 913
    • Ft5 337
    • Ft5 883
    • Ft5 695
    • Ft5 337
    • Ft3 558
    • Ft5 550
    • Ft7 363
    • Ft6 163
    • Ft7 798
    • Ft6 130
    • Ft2 834
    • Ft7 058
    • Ft16 378
    • Ft10 680