Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/08/2021

    Łatwy montaż w komórce, twardy synchronizacja zdalnego sterowania, ponieważ nie było instrukcji, wyszukiwany w YouTube i znalazł to dość łatwy, jasny światło hałaśliwy wentylator przy pełnej prędkości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Nie ma sprawy. Wygląda dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Bardzo dobre opakowanie. Bardzo potężny wentylator bardzo jasne światło, jedyne złe jest to, że można go połączyć z iOS

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    successfully installed...a bit expensive but very good product.time will tell if it lasts enough

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Świetny produkt. Kupiłem jeszcze 2. Bardzo szybka wysyłka 10 dni dostawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Wszystko ok szybka wysyłka, ale pochodzi z europejskiego magazynu.... Świetny materiał łatwy montaż... Doskonałe światło i doskonały wentylator nowej generacji lampy.. Jedyny mankament x teraz nie byłem w stanie dopasować go do pilota dostarczonego może źle I w sektgi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Wydaje się być dobre. Jeszcze nie testowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    bardzo fajna lampa. dobra współpraca z MiHome. wentylator troche zs głośny ale i wydajny. polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    W porządku, szybka wysyłka i odbierane w idealnym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$42.88
    • US$26.88
    • US$29.99
    • US$31.88
    • US$31.88
    • US$36.17
    • US$45.99
    • US$109.99
    • US$109.99
    • US$85.99