Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.99 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(147)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(131)
    • 5 Star(126)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
  • DSh
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-30 09:23:30

    хорошая лампа. все отлично работает. но магазину нужно решить с упаковкой, так как коробка, в которой была упакована лампа помялась сильно. хорошо, что там ломаться нечему.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-15 15:26:58

    This is a second Yeelight LED lamp I've bought. First was from another seller/platform. I'm very pleased with the design and flexibility of the lamp. A bit less with the brightness. I expected more from a lamp I use for reading at night. Also - I didn't know it at the beginning - the lamp is less and less bright when the battery level drops. When at the highest brightness level (6h of working according to Xiaomi) - after 3h I see visible drop in brightness and need to recharge the battery. It takes

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-07 12:20:56

    amazing light with 3 different lights, full medium and low, perfect for studying and rechargeable

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-15 08:01:03

    Small & beautiful lamp.... bright enough for sleeping room and reading. 1 Touchbutton for on / 3 brightness modes / off. A+++

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-03 08:06:14

    muito linda e ter m uma qualidade excelente, prática e fácil de usar. Gostei demais recomendo.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-01 06:25:58

    great desktop light. I recommned this brand.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-11 13:12:55

    Entrega rápida, candeeiro muito prático, excelente

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-01 02:30:24

    Good quality, enough light (a bit whitish, would prefer it warmer). Happy overall, could be cheaper.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-31 14:03:03

    Perfect

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-24 15:58:53

    Lampada molto ben fatta. Ottima illuminazione

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 15  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>