Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/03/2021

    Doskonały produkt z platformy Xiaomi! Łatwa instalacja. Świetne funkcje. Gorąco polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2020

    Lampa warta jego pieniędzy, zabrana do sypialni. Dostawa była z magazynu w Republice Czeskiej i została dostarczona na Łotwę w ciągu dwóch tygodni kurierem. To dość długo, biorąc pod uwagę dystans. Mihome jest połączony bez problemów. W pełnej konsoli należy włączyć tryb parowania (przycisk OFF M) po wyłączeniu lampy. Wtedy wszystko pasuje do siebie i działa bez problemów. Zdecydowanie polecam ci go wziąć. Opakowanie jest fabryczne - wykonane, ze sklepu po prostu przejrzyste opakowanie. Sama lampa znajduje się w putoplast i nie jest uszkodzona.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2020

    Dostawa dotarła do mnie w porządku. Jestem bardzo zadowolony. Mogę tylko polecić sprzedającego. Na pewno będę nadal zamawiał. Cóż, dziękuję. Dostawa na Słowację w 3 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2020

    Łatwy w zakładaniu i bardzo łatwy w kontroli. Chociaż nie byłem w stanie parozytować na podstawie opisu, mogłem parosiować przez film. Bardzo lubię funkcje księżyca!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2019

    Люстра доехала за 20 дней, в полном комплекте, правда отсутствовала лампа, которая шла в подарок на 3 Вт . Упаковка заводская , упаковка от магазина просто пакет и не более.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2020

    To ładna lampa. Działa i można dostosować światło za pomocą pilota lub Mi Home (pewnie trzeba użyć serwera China Mainland). Nie podoba mi się to, że nie ma angielskiego podręcznika - a konfiguracja światła nie jest aż tak intuicyjna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2020

    Wymiana starego światła. Ten nowy led jest o wiele jaśniejszy i ma wiele więcej funkcji. Żegluga trwa długo, ale można założyć, że będzie, ponieważ koszt wysyłki do Australii jest niski na tak długą drogę. Ogólnie szczęśliwy, aby mieć jeszcze kilka Yeelights w naszym domu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2020

    Bardzo szybko dostarczone w ciągu 3 dni wszystko było na mnie z Lager.Die ware jest typowym xiaomi, więc po prostu topquali w nie do pobicia cenach.Dzięki Banggood. 👍 pozostaje zdrowy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2020

    Bardzo dobra lampa. Dostarczone zdalnym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2020

    Najlepsze światło 35w

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft46 834
    • Ft29 670
    • Ft18 655
    • Ft3 422
    • Ft55 736
    • Ft29 423
    • Ft6 261
    • Ft37 434
    • Ft36 264
    • Ft70 141
    • Ft14 467
    • Ft35 898
    • Ft36 264
    • Ft13 013
    • Ft13 669
    • Ft10 682
    • Ft9 888
    • Ft1 645