Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(297)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(297)
    • 5 Star(284)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/11/2020

    Uwielbiam ten produkt, na pewno kupię więcej niż jeden. Zajęło mi to trochę więcej niż dwa tygodnie, ponieważ byłem tak mały, że nie dali mi numeru przewodnika i martwiłem się, że nie wiem, czy dotrze, czy nie. Ale uwaga była w idealnym stanie. Synchronizacja i użycie ostrości było dużo łatwiejsze niż się spodziewałem, w ciągu dwóch minut wszystko jest gotowe. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Świetny produkt, połączenie to absolutna bryza. Są ładne i przyciemnione, ale co najważniejsze bardzo i powtarzam BARDZO jasno. Kolory są również ładne i nasycone, ale są mniej jasne na ustawieniach kolorów niż na zimnej bieli (najjaśniejsze ustawienie). Ogólnie świetny produkt, na pewno kupić ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Zajęło to 30 dni, w idealnym stanie. Żarówka waży dużo, co daje mi dobre wrażenie na jakości produktu. Działa z HomeKit i Siri. Polecam w 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Bardzo dobre żarówki, Działa tylko z aplikacji Yeelight (Xiaomi Mi Home nie może ich rozpoznać), ale cech jest również wiele. Dzięki, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    I purchased the original yeelight colour 2 bulbs and the dimmer function wasn't that great. On this version I am please to announce that problem has been rectified. The yeelight bulbs have been great for me over the years and are half the price of the big brands here in the UK. Also I love the fact they work with my Alexa and that the app is really simple to use. And thank you to the seller as they came really fast!!! Very bright on full power compared to other cheap smart bulbs.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2020

    Germoso kolory łatwo zainstalować cena była korzystna przybyłem na określoną datę dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2020

    Rozkaz przyszedł bardzo szybko. Żarówka ma różne opcje ustawienia i połączenie RGB. Jakość produktu, mogę polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Jest to druga lampa, którą kupuję i cieszy mnie bardzo łatwo łączy się z aplikacją i może zmieniać odcienie i wytrzymałość światła. Byłoby dobrze, gdyby był model z mocniejszym watem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2020

    Dobry produkt w standardzie Yeelight Xiaomi. Łączy się z aplikacją MiHome. Jednak nie jest to akceptowalny rozszerzony gamę kolorów. Korekty w aplikacji mogą być bardziej dopracowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Zdecydowanie polecam światła, które zmieniają się zgodnie z trybami atmosfery muzyki regulowana paleta kolorów i jasność myślę, że powinny być w każdym domu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 745
    • Ft20 416
    • Ft9 745
    • Ft6 190
    • Ft3 043
    • Ft10 626
    • Ft12 791
    • Ft6 516
    • Ft5 785
    • Ft7 308
    • Ft4 228
    • Ft4 536
    • Ft2 934
    • Ft5 176
    • Ft6 364
    • Ft10 720
    • Ft6 029
    • Ft8 527