Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(345)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(345)
    • 5 Star(326)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/09/2021

    Jest bardzo łatwo podłączony do mi domu i działa idealnie. Ma bardzo dobrą jasność, która wygodnie pokrywa dużą sypialnię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    ...wyśmienita żarówka... Z wyraźnymi rysami!!! ..wszystko zgodnie ze specyfikacją...i łatwym połączeniem! .. Szybka misja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Dostałem produkt w ciągu 11 dni... Bardzo bezpiecznie spakowane... Żarówka jest niesamowita... Praca z Asystentem Google i łatwe do połączenia... Uwielbiam nastrój muzyczny... Gorąco polecam..!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Świetny produkt, połączenie to absolutna bryza. Są ładne i przyciemnione, ale co najważniejsze bardzo i powtarzam BARDZO jasno. Kolory są również ładne i nasycone, ale są mniej jasne na ustawieniach kolorów niż na zimnej bieli (najjaśniejsze ustawienie). Ogólnie świetny produkt, na pewno kupić ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    I purchased the original yeelight colour 2 bulbs and the dimmer function wasn't that great. On this version I am please to announce that problem has been rectified. The yeelight bulbs have been great for me over the years and are half the price of the big brands here in the UK. Also I love the fact they work with my Alexa and that the app is really simple to use. And thank you to the seller as they came really fast!!! Very bright on full power compared to other cheap smart bulbs.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Towar dotarł szybko, a aplikacje domowe Yeelight i Xiaomi współpracowały dość szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Dziękujemy za dobrą obsługę i szybką dostawę, bardzo wysoką jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Jest to druga lampa, którą kupuję i cieszy mnie bardzo łatwo łączy się z aplikacją i może zmieniać odcienie i wytrzymałość światła. Byłoby dobrze, gdyby był model z mocniejszym watem

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Dobra jakość z szybką wysyłką, uwielbiam to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Zamówiłam go w poniedziałek rano i przyjechała w środę rano. Podoba mi się, jest naprawdę dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$36.79
    • US$67.02
    • US$18.88
    • US$27.99
    • US$60.94
    • US$51.96
    • US$41.39
    • US$25.99
    • US$23.09
    • US$64.39
    • US$14.88
    • US$15.96
    • US$21.93
    • US$18.36
    • US$8.04
    • US$21.84
    • US$11.88
    • US$154.76