Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(373)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(373)
    • 5 Star(352)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/09/2021

    Jest bardzo łatwo podłączony do mi domu i działa idealnie. Ma bardzo dobrą jasność, która wygodnie pokrywa dużą sypialnię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    ...wyśmienita żarówka... Z wyraźnymi rysami!!! ..wszystko zgodnie ze specyfikacją...i łatwym połączeniem! .. Szybka misja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Towar dotarł szybko, a aplikacje domowe Yeelight i Xiaomi współpracowały dość szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Dziękujemy za dobrą obsługę i szybką dostawę, bardzo wysoką jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2022

    Każdy dobry..kocham zmianę koloruwoyh kontroli aplikacji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Dobra jakość z szybką wysyłką, uwielbiam to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Zamówiłam go w poniedziałek rano i przyjechała w środę rano. Podoba mi się, jest naprawdę dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    Objednávka a aj dodanie prebehlo veľmi hladko a bez problémov.Zakupeny tovar splnil moje očakávania.Obchod odporúčam .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    To moje pierwsze inteligentne urządzenie domowe i myślę, że to dobry początek. Jest prosty do „ustawienia" i zabawny w użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2022

    Brudne i złe wino mam nadzieję, że zadziała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.63
    • US$32.33
    • US$17.31
    • US$26.55
    • US$103.70
    • US$19.99
    • US$21.49
    • US$67.02
    • US$19.99
    • US$39.26
    • US$21.93
    • US$24.24
    • US$25.40
    • US$23.09
    • US$15.99
    • US$39.26
    • US$34.64
    • US$128.79