Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(576)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(576)
    • 5 Star(531)
    • 4 Star(32)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/05/2020

    Dziękuję! Dobra jakość, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2019

    Product is OK. Could come better protected. The order arrived within the expected timeframe. The products came exactly as ordered. Excellent quality.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Wszystko wygląda dobrze i ostro. Nożyce nie są hitem, ale się tną. Top, ale są szczypce, pinceta i narzędzia do pedicure. Nie wiem, do czego to służy. Okropne jest zapięcie w tej sprawie. To jest fatalne forum. On już patrzy na przewód, który prawdopodobnie ma funkcję sprężynową, aby go otworzyć. Zobaczymy za kilka dni, kiedy je sprawdzimy. Na razie wszystko jest w porządku, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Wszystko wygląda dobrze i ostro. Nożyce nie są przebojami, ale mają. Istnieją takie „Chińskie" Topy, ale szczypce, pincety i narzędzia do pedicure. Nie wiem, do czego to służy. Straszne jest zapięcie na kaburę. To jest okropny żart. Dam mu 10 odblokowań, a potem będziemy musieli je wyważyć. Jest tam już jakiś drut, który prawdopodobnie ma funkcję sprężyny, aby go otworzyć. W dodatku już „wykopany" zobacz zdjęcie. Ale za 250,- CZK, nawet z pocztą, którą kupiłem, nie ma się czym martwić. Wziąłem z polskiego magazynu i przyszedł w 5 dni czeskiej poczty zarejestrowane jako paczka. Możesz wyśledzić przesyłkę. Z Polski udał się do Niemiec, a stamtąd do Czech. Myślę, że to 😃

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2020

    Dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Szybka przesyłka, fajny zestaw, ładny na pierwszy rzut oka wygląda na solidne, proste ostrza, rozbudowany, dużo elementów, nie latają w środku, super opakowanie zamykane na zamek. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2020

    25/7/20 zamówiłem, dziś 1/8/20 dostałem. Ładne opakowanie i wyglądają dobrej jakości. Moja żona je lubiła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2022

    Bardzo ładny manicure, którego nie spodziewałbym się w tej kategorii cenowej. Wygląda lepiej w rzeczywistości niż na zdjęciu. Naprawdę jestem mile zaskoczony. Polecam produkt i producenta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2022

    Ładny prezent dla pań. TOP

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Masz to wszystko do pielęgnacji dłoni. To przyszło w dniu, w którym do mnie pisał. Dziękuję bardzo sprzedawcy i Banggood!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$45.22
    • US$16.55
    • US$17.31
    • US$28.99
    • US$26.99
    • US$17.59
    • US$3.44
    • US$27.71
    • US$6.99
    • US$28.99
    • US$11.66
    • US$24.99
    • US$32.33
    • US$10.37
    • US$8.07
    • US$27.71
    • US$24.99
    • US$12.52