Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(433)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(433)
    • 5 Star(403)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/11/2021

    Wszystko wygląda dobrze i ostro. Nożyce nie są przebojami, ale mają. Istnieją takie „Chińskie" Topy, ale szczypce, pincety i narzędzia do pedicure. Nie wiem, do czego to służy. Straszne jest zapięcie na kaburę. To jest okropny żart. Dam mu 10 odblokowań, a potem będziemy musieli je wyważyć. Jest tam już jakiś drut, który prawdopodobnie ma funkcję sprężyny, aby go otworzyć. W dodatku już „wykopany" zobacz zdjęcie. Ale za 250,- CZK, nawet z pocztą, którą kupiłem, nie ma się czym martwić. Wziąłem z polskiego magazynu i przyszedł w 5 dni czeskiej poczty zarejestrowane jako paczka. Możesz wyśledzić przesyłkę. Z Polski udał się do Niemiec, a stamtąd do Czech. Myślę, że to 😃

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Wszystko wygląda dobrze i ostro. Nożyce nie są hitem, ale się tną. Top, ale są szczypce, pinceta i narzędzia do pedicure. Nie wiem, do czego to służy. Okropne jest zapięcie w tej sprawie. To jest fatalne forum. On już patrzy na przewód, który prawdopodobnie ma funkcję sprężynową, aby go otworzyć. Zobaczymy za kilka dni, kiedy je sprawdzimy. Na razie wszystko jest w porządku, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Szybka przesyłka, fajny zestaw, ładny na pierwszy rzut oka wygląda na solidne, proste ostrza, rozbudowany, dużo elementów, nie latają w środku, super opakowanie zamykane na zamek. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Masz to wszystko do pielęgnacji dłoni. To przyszło w dniu, w którym do mnie pisał. Dziękuję bardzo sprzedawcy i Banggood!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    M.Ora pochodzi z magazynu PL. Był tu w ciągu tygodnia. Produkt: Zestaw jest zawarty w wysokiej jakości obudowie. Próbowałem nożyczek i gwoździ, które cięły bardzo dobrze. Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Bardzo dobry produkt, wszystkie elementy są ostre i wykonane z bardzo dobrego materiału. Wszystkie były wypróbowane i przetestowane. Jest dość satysfakcjonujący w połączeniu z niską ceną zakupioną.Dzięki BANGGOOD

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Jest wyśmienita. Skórzane etui i dołączone elementy są bardzo wysokiej jakości. Znacznie lepiej niż zestaw Xiaomi, który jest droższy niż ten z mniejszą ilością narzędzi. Ten zestaw jednak jest niesamowity. Aby otworzyć walizkę, nie wsuwasz przycisku zwalniania. Wciskasz to w słowach, aż kliknie. Więc nie słuchaj złych recenzji tam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Dobrze wyposażony manicure, poręczny futerał, brak dobrego pilnika do paznokci, poza tym OK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Piękny zestaw do opieki osobistej. Bardzo dobrej jakości narzędzia i bardzo dokładne. Małe, wygodne i bardzo praktyczne w podróży

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.39
    • US$12.69
    • US$37.99
    • US$36.99
    • US$18.47
    • US$9.23
    • US$17.31
    • US$15.99
    • US$78.99
    • US$18.99
    • US$12.69
    • US$12.88
    • US$15.50
    • US$13.85
    • US$15.00
    • US$15.00
    • US$18.47
    • US$16.99