Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(725)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(725)
    • 5 Star(655)
    • 4 Star(46)
    • 3 Star(22)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/02/2021

    Testuję produkt do 8 dni i polecam. Szybka dyspozytorka, nie namierzyła mnie. Bardzo dobry obraz. Trzynaście dni zajęło mi dotarcie tutaj, jestem z Brasilii. Nie byłem opodatkowany. Przyciski nie były oświetlone, ale to z powodu niezrealizowanego połączenia w instalacji. Jest pomarańczowy przewód, który powinien być podłączony do zasilacza, w moim przypadku zadzwoniłem na sygnał alarmowy.

    Komentarze (14)
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    S.A. Kupiłem ubezpieczenie od zwrotu podatku, by wyłudzić 880tl w 2hf w produkcie próbowałem 4/32gb android 10 i 8rdzeniowy procesor ;), chyba że to kłamstwo.; ) 1/16 GB w normie.Co to jest 500 = 600 TL tutaj w bg. Zalecam, aby uzyskać 800 do 900tl zgodnie z podziękowaniami powodzi eyw ths banggood pozdrawiam

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Przybyli w porządku, żadnych uszkodzeń, normalne opakowanie, nic więcej nie zabezpieczyli na zewnątrz. Otworzyłem i testowałem na blacie przez jakieś 3 dni, działał płynnie, ustawienia sprzętowe są trafione, cpuz-testowane. Tylko Android, który w programie mówi, że chce 8.1, ale w Cpuz oskarża 10. Sprzęt jest wspaniały dla wartości, w porównaniu z pompą z impulsera, to sprzęt, który nie pozwala na zainstalowanie go w gambirra, jak wielu techników dźwięku lubi robić. Jest bardzo delikatny, a węższa wersja, Co większość kupuje, najlepiej przystosować chłodnicę do komputera, ponieważ bardzo się nagrzewa, osiągając 70 stopni, a więc Android będzie zwalniał i zwalniał. Najwyżej polecam.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Aparelho excelente, fluído, layout muito bonito, linhas muito suaves e que deixam mais elegante, multimídia rápida e intuitiva. O equalizador e o som são excepcionais, dando potência e um som limpo, com muita qualidade. Imagem da tela muito limpa e em alta definição. O microfone para ligação de celular por bluetooth com qualidade e sem ruídos. Qualidade realmente surpreendente, ajuda muito a compor um painel e encaixou perfeitamente bem no meu Honda Fit. O envio pelo vendedor foi muito rápido, chegou ao Brasil com 15 dias, bem embalado e a caixa sem nenhuma avaria. O que demorou foi o serviço de Correios do nosso país que é bastante precário. Não fui taxado. Muito feliz com o aparelho e com a qualidade.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Magneto zostało kupione, by zastąpić zwykły magneto. Zamówienie przyszło dość szybko. Przygotowałem budkę, by sprawdzić jego wydajność. Magneto pasuje do podanych cech. Można korzystać z Internetu, instalować aplikacje, oglądać wideo. W trybie pracy zużywa około 1 A. Jestem bardzo zadowolony z zamówienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Bardzo szybko kupiony 9 grudnia i dotarł 28 grudnia produkt wydaje się bardzo dobrej jakości nie testował, ale widać, że jest bardzo dobry

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Przybył za 09 dni do Belo Horizonte! Zainstaluję go jutro i wrzucę zdjęcia, jak wyglądał. Dziękuję bardzo sprzedawcy i Banggood.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Świetna jednostka 4gb 32gb rom szybka dostawa i dobra komunikacja ze sprzedawcą. Nie zapomnij, że jeśli jesteś w Wielkiej Brytanii, potrzebujesz wzmacniacza, aby uzyskać wszystkie kanały. Niestety, inni sprzedawcy tutaj nie są dobre, gdy istnieje problem i zakaz dobrej obsługi klienta jest żart. Więc zamykam konto....to radio jest dobre i dobrze zbudowane, gorąco polecam ten sklep

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Towar został dostarczony w odpowiednim czasie, co jest bardzo przyjemne! Zróbmy to, zobaczmy!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Doskonały produkt, dotarłem bardzo szybko do Durango Meksyk, dnia 13 października przybył do mnie 30 października, tylko logika jest ból głowy nie uaktualniać śledzenia paczki.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft23 014
    • Ft28 374
    • Ft28 374
    • Ft14 501
    • Ft29 951
    • Ft7 974
    • Ft72 833
    • Ft99 416
    • Ft21 848
    • Ft4 367
    • Ft5 095
    • Ft44 140
    • Ft50 446
    • Ft25 221
    • Ft20 391
    • Ft21 848
    • Ft42 242
    • Ft6 915