Opinie klientów

4.87 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(692)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(692)
    • 5 Star(627)
    • 4 Star(43)
    • 3 Star(21)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 28/02/2021

    Testuję produkt do 8 dni i polecam. Szybka dyspozytorka, nie namierzyła mnie. Bardzo dobry obraz. Trzynaście dni zajęło mi dotarcie tutaj, jestem z Brasilii. Nie byłem opodatkowany. Przyciski nie były oświetlone, ale to z powodu niezrealizowanego połączenia w instalacji. Jest pomarańczowy przewód, który powinien być podłączony do zasilacza, w moim przypadku zadzwoniłem na sygnał alarmowy.

    Komentarze (10)
  • 08/10/2020

    Używanie multimediów zakupionych do zainstalowania na moim palio sportowym, i tak naprawdę daje to, co obiecuje, dużo lepiej, niż się spodziewałem, bardzo szybko, niczego nie blokuje, wierzę, że mam 4 GB ramu, Poprawiła jakość mojego dźwięku o 200%, korzystam z YouTube premium, Amazon i w ogóle, jej ekran jako HD jest doskonały do oglądania filmów. Dotarłem do domu w 10 dni, nie byłem opodatkowany i rama kupiłem przez wolny rynek, w końcu jestem bardzo zadowolony z produktu, to było bardzo warte, można kupić, ponieważ jest niezawodne.

    Komentarze (18)
  • 16/06/2020

    Παρέλαβα στης 2020/5/27 λειτουργεί άψογα σε όλες της δοκιμές με ηχεία πολύ καλή τιμή εκκρεμή η τοποθέτηση σε Nissan qashqai 2013 και ανάρτηση φωτογραφίες από το τελικό αποτέλεσμα I received it on 2020/5/27, it works perfectly in all tests with speakers, very good price, pending, installation in Nissan qashqai 2013 and posting photos from the final result.

    Komentarze (5)
  • 07/01/2021

    S.A. Kupiłem ubezpieczenie od zwrotu podatku, by wyłudzić 880tl w 2hf w produkcie próbowałem 4/32gb android 10 i 8rdzeniowy procesor ;), chyba że to kłamstwo.; ) 1/16 GB w normie.Co to jest 500 = 600 TL tutaj w bg. Zalecam, aby uzyskać 800 do 900tl zgodnie z podziękowaniami powodzi eyw ths banggood pozdrawiam

    Komentarze (4)
  • 05/01/2021

    Przybyli w porządku, żadnych uszkodzeń, normalne opakowanie, nic więcej nie zabezpieczyli na zewnątrz. Otworzyłem i testowałem na blacie przez jakieś 3 dni, działał płynnie, ustawienia sprzętowe są trafione, cpuz-testowane. Tylko Android, który w programie mówi, że chce 8.1, ale w Cpuz oskarża 10. Sprzęt jest wspaniały dla wartości, w porównaniu z pompą z impulsera, to sprzęt, który nie pozwala na zainstalowanie go w gambirra, jak wielu techników dźwięku lubi robić. Jest bardzo delikatny, a węższa wersja, Co większość kupuje, najlepiej przystosować chłodnicę do komputera, ponieważ bardzo się nagrzewa, osiągając 70 stopni, a więc Android będzie zwalniał i zwalniał. Najwyżej polecam.

    Komentarze (2)
  • 07/09/2020

    Ta roślina jest bardzo dobra. Podoba mi się wszystko, co oferuje, jest szybkie, łatwe do przeniesienia... Nie podobało mi się tylko to, że w czasie, gdy odtwarza piosenki z pendrive'a, powtarza tę samą piosenkę bardzo szybko, nie odtwarzając wszystkiego, co ma na pendrive'ie, Co dwa lub trzy piosenki powtarzają jeden, który już zagrał, ale poza tym jest świetny.

    Komentarze (4)
  • 11/08/2020

    Witam wszystkich, kupiłem ten dźwięk, żeby oglądać telewizję i wideo od was. Zakup został zrealizowany w dniu 07/15/20 i dotarł do dnia 11/08/20. 29 dni z rzędu, nie byłem opodatkowany! Chcę podziękować sprzedającemu za dostarczenie w serwisie wysyłkowym 1000 banknotów!!! Powiem więcej, jak tylko zrobię instalację.

    Komentarze (5)
  • 22/07/2020

    Όλα καλά, καλό ήχο ανάλογα με την ποιότητα των αρχείων μουσικής, γρήγορη σύνδεση με τηλέφωνο, το navi λειτουργεί καλά με την κεραία Τοποθετημένη μέσα στο ταμπλό. Εφαρμογή οθόνης ακριβώς χωρίς κενά σε Nissan navara D40 Χρόνος εκίνησης περίπου 1 λεπτό Το μόνο μείον η φωτεινότητα στα βίντεο την ημέρα. Σε βάθος χρόνου θα δούμε και την ποιότητα της αφής μέχρι τώρα δουλεύει σωστά

    Komentarze (5)
  • 10/08/2020

    Ekran nie świeci zbyt wiele, wtedy w dzień czasami obraz jest zgubiony, ma dobry dźwięk, jednak zniekształca się w wysokich poziomach, to wspaniałe, że można umieścić logo swojego samochodu jako ekran domowy, łatwy w instalacji, gorąco polecam, Trzy tygodnie zajęło dotarcie do Meksyku, na razie wszystko gra. Czasem muzyka bluetooth robi się trochę za późno.

    Komentarze (1)
  • 08/08/2020

    Doskonałe urządzenie. Działa świetnie, ekran jest jasny, wszystko jest widoczne. Dobra integracja z urządzeniami zewnętrznymi, wiele wyjść AUX, nawet więcej niż potrzebowałem. Brzmi czysto, bas wystarczy. Tak długo, jak widzę jasną stronę! Przesyłka długa, ponad miesiąc. Ale czekanie było tego warte!

    Komentarze (1)
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft44,018
    • Ft36,974
    • Ft30,225
    • Ft32,279
    • Ft31,985
    • Ft40,854
    • Ft56,344
    • Ft32,572
    • Ft46,952
    • Ft71,897
    • Ft69,256
    • Ft150,548
    • Ft32,866
    • Ft22,007
    • Ft43,431
    • Ft49,300
    • Ft42,005
    • Ft24,062