Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/03/2020

    Chciałbym pomóc w powrocie! Bo to drugie urządzenie, które kupuję, do którego GPS przestaje się podłączać. ... Kupiłem 9-calowy... Używałem go przez jakiś czas i przestał... Teraz kupiłem ten 10-calowy nawet miesiąc użytkowania przestał się łączyć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Dobra pozycja. Po testach jest bardzo szybka reakcja. Uwielbiam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Super jednostka, szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Wszystko było ok do końca stycznia z elementem, ale w zeszłym tygodniu po raz pierwszy użyłem pendrive z muzyką i wideo i muzyka i filmy zamarzają znikąd podczas odtwarzania Nigdy nie wiem kiedy to się stanie i jak długo będzie zamarzać!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2020

    Bardzo szybka i skuteczna dostawa.. Otrzymane w ZEA tylko w 9 dni.. Początkowo sprawdzano urządzenie i wszystko wygląda dobrze, poza odrobiną ogrzewania. Zainstaluję urządzenie w pojeździe, niż będę w stanie dać pełną recenzję, ale do tej pory 5 z 5.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2020

    Przybywa wcześnie, świetny ekran, dobre wykonanie, z 4 gb ramu sprawia, że to bardzo szybko 10

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2019

    Süper alış veriş. Henüz cihaz denenmedi. Denedikten sonra tekrar inceleme yorumları yapacağım.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Polecam. bardzo szybka dostawa. zaledwie w 4 dni doszło do Polski. później zrobię edit jak wszystko działa bo jak narazie nie zamontowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2020

    Dobry produkt, średnie wykończenie. 4 GB robi różnicę. Miałem problemy z dotykiem, ale rozwiązałem to za pomocą aplikacji. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2019

    👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft40 882
    • Ft28 302
    • Ft107 880
    • Ft72 647
    • Ft61 023
    • Ft12 105
    • Ft4 356
    • Ft29 874
    • Ft74 461
    • Ft22 012
    • Ft14 464
    • Ft5 082
    • Ft50 317
    • Ft25 157
    • Ft20 339
    • Ft53 462
    • Ft18 521
    • Ft9 432