Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/10/2021

    Ten kabel USB HDMI jest wytrzymały i ma trwałą obudowę (wykonaną z materiału ze stopu metalu). Nie robi się gorąco i przechwytywanie wideo działa świetnie. Mogę potwierdzić, że obsługuje również 1080 60fps (przetestowałem go na Windows 7 i 10). Złącza są solidne i dobrze wykonane. Jestem zadowolony z tego zakupu, to rozsądna cena. Wysyłka była szybka, moje zamówienie dotarło do mojego kraju po 2 tygodniach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Złożyłem zdjęcia razem, ponieważ kupiłem oba produkty razem 2 byłem bardzo zadowolony z produktu podoba mi się bardzo daje wszystko napisane w opisach zdecydowanie polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Więc jest to opisane jako 60 hz z 1080p uchwyceniem. Rozdzielczość jest poprawna, ale niestety może uchwycić tylko 30hz. Nie jest to dla czego go używam, ale gdyby było lepiej, użyłbym tego do nagrywania sesji streamingowych, ponieważ jakość obrazu jest idealna szczególnie za niską cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Wyśmienity produkt, łatwy w użyciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    To działa rewelacyjnie i jest w naprawdę ładnym metalowym futerale. Metalowa obudowa nadaje się do termicznego zlewu, a ponieważ jest metalowa, jest bardzo surowa. Bardzo polecam ten produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Działa jak reklama, zaskakująco dobra jakość za tak niską cenę. Nagrzewa się podczas pracy przez dłuższy czas, ale nie jest krytyczny. Testowany w studiu OBS, działa bez żadnych problemów. Bardzo dobry produkt za taką cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Bardzo dobre i tanie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Produkt przyszedł około 15 dni, jest jędrny i działa nie widziałem żadnych niedoskonałości, wygląda dobrej jakości na produkcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Produkt został odebrany, Dziękujemy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Wniosek otrzymany w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 566
    • Ft5 500
    • Ft3 928
    • Ft3 780
    • Ft3 024
    • Ft4 124
    • Ft3 024
    • Ft31 264
    • Ft22 698
    • Ft7 482