Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/04/2021

    Produit conforme, fonctionne bien sur les petites tailles de cosse. Pas encore testé sur les grosses dimensions.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Bardzo doskonały produkt i wyboista odpowiedni i szybki dostawa do Ciebie dzięki i pozdrawiam Czeczani

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    10T super materiał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Odlično orodje za stiskanje kabelskih zaključkov.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Towar przybył w porządku i szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2020

    Doskonałe i praktyczne..ale opóźnienie w przybyciu produktu do mojego kraju.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    To zajebiście. Nie wiem, dlaczego elektryk to zamówił, ale wygląda poważnie. W środku jest ukryty podnośnik. Waży trzy kilo. Poważna zabawka dla elektryków wysokiego napięcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • IROVIP4
    DE
    26/02/2021

    Bardzo fajna część, kto ma już wiele kabli podłączonych lub tłumionych doceni to, ponieważ szczypce do ściskania 70 mm lub większe potrzebuje dużo miejsca do pracy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Jednostka ma bardzo wysokie ciśnienie. Może być użyty natychmiast. Dostarczone adaptery w pełni pokrywają zwykłe potrzeby. Z przyjemnością.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    works great, used it several times and everything is ok. for ~40euros great value for this price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 722
    • Ft7 230
    • Ft5 343
    • Ft5 029
    • Ft11 319
    • Ft10 375
    • Ft4 400
    • Ft10 061
    • Ft11 319
    • Ft9 432
    • Ft10 564
    • Ft16 665
    • Ft5 343
    • Ft6 601
    • Ft5 343
    • Ft19 810
    • Ft18 867
    • Ft220 147