Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(10)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/12/2021

    Bardzo dobra pomoc pomocna dłoń, jakość. Posiada uchwyt magnetyczny i śrubę. Wyśmienicie, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2020

    To jest piękne. Całkiem dobre, magnesy są mocne. Bardzo szybka wysyłka. Górna plastikowa nasadka pękła w ładunku. Może być taniej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Bardzo dobry produkt o doskonałej jakości. Piękne materiały i rozmiary elementów złącznych i innych doskonałych wkrętów. polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Jestem mile zaskoczony, że ten PCB pomaga dłonią, jest ciężki i dobrze wykonany, a magnes jest bardzo silny, gdy przyklei się do metalowej podstawy jest bardzo bezpieczny i regulowany zacisk trzyma się bardzo mocno, a ramię boczne małej gęsi jest bardzo ręczne, ale łatwe do usunięcia, jeśli nie Potrzebował tego mile widziany dodatek do mojego pomocnych rąk set zdecydowanie polecam zakup jednego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2019

    Beautifully made and very high quality. Magnet is powerful enough to hold with anti static mat in between magnet a steel benchtop.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Doskonała jakość, mocna baza magnetyczna. Ręczne narzędzie do lutowania PCB.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Zgodnie z opisem, na czas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    NAJLEPSZY

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2019

    The best helping hand I had until now. Very strong magnet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$66.99
    • US$59.99
    • US$50.81
    • US$8.58
    • US$11.54
    • US$18.03
    • US$219.66
    • US$99.99
    • US$22.99
    • US$12.69
    • US$89.99
    • US$38.99
    • US$8.99
    • US$49.99
    • US$10.99
    • US$9.92
    • US$5.99
    • US$669.00