Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/09/2021

    Najlepszy i zaufany sklep, polecam. z RPA

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Przybył w krótkim czasie i aby spróbować brakuje oprogramowania do użycia

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    To jest idealne... Nie zatkajałem jeszcze... Ale wysyłka przychodzi na czas!!! Wspaniały kształt! Dziękuję BG. ATL kocham cię

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2022

    Jak dotąd tak dobrze, używając go na starych kartach CC i RFID, aby zobaczyć, co tam jest, co powinno lub nie powinno tam być. Pomaga również w utrzymaniu porządku pewne rzeczy na karcie, które mogę zwinąć do mojego starego laptopa, aby śledzić rzeczy ....przyzwoite zakupy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Pozycja w końcu przybyła, Nie ma płyty CD, więc nie ma miękkiej odzieży do korzystania z przedmiotu, ich nie jest link na stronie, więc zebrałem bilet z Banggood, teraz czekam na odpowiedź. Wygląda na to, że trochę poczekam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Mam zły element, dostałem tylko czytnik zamiast powielacza, więc muszę czekać na obsługę klienta

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Dobre popołudnie, które otrzymały produkt nadal nie jest duże, jak to, co się stało ostatnio dziękuję za ile

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Jeszcze go nie użyłem, ale wygląda super!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2022

    Doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2022

    Działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$44.99
    • US$67.99
    • US$27.71
    • US$129.94
    • US$235.99
    • US$7.99
    • US$153.60
    • US$20.78
    • US$67.84
    • US$11.54
    • US$113.99
    • US$87.99
    • US$38.99
    • US$50.81
    • US$26.44
    • US$16.16
    • US$18.47
    • US$80.49