Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/10/2021

    Kupiłem go bezpośrednio pocztą, otrzymałem w ciągu ośmiu dni i nie zapłaciłem przy dostawie. Jestem zadowolony z informacji dotyczących śledzenia ładunku i dostawy. Odgłos wentylatora projektora jest głośniejszy niż się spodziewałem. Szczerze mówiąc, powiedziałbym, że recenzje produktów wprowadziły mnie w błąd. Obraz nie jest zły, powiedziałbym, że dobry jak na 720p. Wartość Lumen jest również dobra, chociaż pokój jest trochę jasny, obraz jest wyraźny. Przy okazji, zdjęcia są nad normalną zasłoną z tkaniny, więc cień się waha. Dostałem go po uczciwej cenie. (700-90, w tym wszystkie podatki i ładunek) Cena chyba poszła w górę. Jestem zadowolony z szumu wentylatora. A dla twojej informacji, badania pokazują to urządzenie w małych rozmiarach, nie tak bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Zamówiłem produkt 29.12.2020.dzisiaj 06.01.2021 i otrzymał produkt.Pierwszy użycie miał mgiełkę w obiektywie i bałem się przez chwilę, czy obraz jest szczelny, ale mogę powiedzieć z kilku edycji mam Świetna jakość obrazu.Fan produktu Aby dokonać analogii o dźwięku fana komputera i suszarki do włosów na najniższym ustawieniu. Jego własny głośnik to jakość dźwięku podobna do starych radia. Uważam, że dla tych, którzy zamierzają korzystać z niego przez wiele lat, powinni kupić soundbar. To wystarczająco dobry produkt jak na tę cenę.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Przyszedł do mnie w Turcji w sześć dni, bardzo szybko, niż myślałem... Poszperałam dużo, zajrzałam na YouTube i zdecydowałam. Nie miałem jeszcze okazji spróbować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    To całkiem dobry produkt, z wyjątkiem hałasu wentylatora, ale to nie przyjemność, jeśli jest naświetlany, i jest to wiele urządzeń zbudowanych dla ciemności, i to tylko trochę rozmiar wentylatora, Ale myślę, że to problem dla wszystkich urządzeń, które są sprzedawane za taką cenę

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    W cenie polecam ładny połysk jak trochę niska.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Produkt jest bardzo udany. Dotarł do indyka w około 18 dni

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Przyszedł 2 dni wcześniej. Próbowałem szybko podłączyć go do mojego iPhone'a i nie mogłem go rozgryźć, więc użyłem iPhone'a do wtyczki HDMI i działa świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    To przyzwoity projektor na poziomie nie-frylls. Niestety, kabel zasilający jest źle ustawiony, więc zasilanie jest do bani. Użyto tanich materiałów. wygląd OS Jakby to było z lat 90. Mam nadzieję, że się odwdzięczę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2020

    Ogólnie, pomimo pewnych wad, podobał mi się projektor. Za mniej niż 100 dolarów użytkownik dostaje wystarczająco dobre urządzenie do oglądania treści wideo. Oczywiście, nie zastąpi to zwykłej telewizji, i nie jest to dla mnie ważne każdego dnia, ale daje efekt kinowy do oglądania filmów. Na projektorze, widok jest jeszcze bardziej spektakularny niż nie przekręcać. Ze względu na wielkość, jest dość transportowy na nasze wakacyjne wycieczki, jednak pogoda nie jest jeszcze przyjemna, ale wciąż przed nami. A tam, na świeżym powietrzu, będzie to świetne kino. Brakuje bardziej precyzyjnej regulacji obiektywu, jak u mnie konieczne jest albo umocowanie tego mechanizmu, albo stosowanie zupełnie innego mechanizmu, jak to się dzieje, jakby dostosowany, następnie podniesiony, ustawiony i lewy. Również mechanizm kamienia klucza ma niewielki zakres tuningu. Uważam, że w tym przedziale cenowym jest już całkiem sporo modeli, które są odpowiednie dla niewyrafinowanego użytkownika i nie wymagają dużych wydatków finansowych.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Diğer Blitzw... Markalı ürünleri (VP1 - VP8 - VP11 - VP5 ) de kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki ürün onlara göre çok kaliteli , özellikle aynı fiyat bandındaki diğer ürünlere göre köşelerde bozulma sorunu yok. Siyah bir perde ile gündüz vakitleri kullanmak çok keyifli olabiliyor. Eğer diğer Blitzw... ürünleri ile bu ürün arasında kaldıysanız kesinlikle bu ürünü tavsiye ederim . Vergiler dahil kargoyla aldım . 5-6 Günde elime ulaştı.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 959
    • Ft19 959
    • Ft3 482
    • Ft72 873
    • Ft31 365
    • Ft44 356
    • Ft6 334
    • Ft3 958
    • Ft6 017
    • Ft30 415
    • Ft49 426
    • Ft52 595
    • Ft50 693
    • Ft31 048
    • Ft20 275
    • Ft24 395
    • Ft29 464
    • Ft38 019