Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(326)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(326)
    • 5 Gwiazda(317)
    • 4 Gwiazda(9)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/06/2019

    Szczotka jest dobrze wykonana, prezentuje się bardzo dobrze i jest estetyczna, nie zostaje na niej żaden brud. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2019

    SK - Produkt dorazil v poriadku a bez problemov. Zaujímavý produkt od Xiaomi, ako vždy boli použité kvalitné materiály. Myslim že bude dlho držať rovnaký tvar a tým dlhšie slúžiť. Dakujem Banggood ENG - The product has arrived fine and has no problems. An interesting product from Xiaomi, as always quality materials have been used. I think it will keep the same shape for a long time and thus serve longer. Thank you Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2019

    the order came fine despite the damaged box. the brush looks like quality materials, we will see how much it lasts when used. It is a pity that the container is not shaped so that the brush is not completely embedded in it. There could be some room for running water.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2019

    Polecam sprzedawcę.Szczotka ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2020

    Bardzo dobry produkt! Bardzo dobra konstrukcja! Jestem usatysfakcjonowany!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2020

    Dobry Produkt! Proste i doskonałe. Jak zwykle Xiaomi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2020

    Niezła szczotka. Żadnych problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2020

    Produkt bardzo dobry kupiłem 2 dobrej jakości polecam każdemu, gdy jest w sprzedaży, gdy masz go w ręce czuje wagę dzięki sprzedawcy ❤

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2019

    The product complies with the manufacturer's description. Good quality. Well packaged. Quick delivery. I would recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2019

    хороший ершик, доставка две недели. я довольна, спасибо!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.23
    • US$13.49
    • US$21.99
    • US$17.99
    • US$25.29
    • US$39.99
    • US$37.99
    • US$12.64
    • US$16.84
    • US$20.11
    • US$18.19
    • US$12.59
    • US$8.07
    • US$7.63
    • US$11.63
    • US$9.24
    • US$11.26
    • US$24.55