Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(323)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(323)
    • 5 Star(314)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/09/2019

    товар отличный на вид, как описании, еще не опробовали. Доставка - ад!! МаксиПост почти два месяца, по телефону ничего не знают, шлют к продавцу, уроды! удивительно, что вообще дошла посылка. впервые у меня такое с Бангудом.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2019

    SK - Produkt dorazil v poriadku a bez problemov. Zaujímavý produkt od Xiaomi, ako vždy boli použité kvalitné materiály. Myslim že bude dlho držať rovnaký tvar a tým dlhšie slúžiť. Dakujem Banggood ENG - The product has arrived fine and has no problems. An interesting product from Xiaomi, as always quality materials have been used. I think it will keep the same shape for a long time and thus serve longer. Thank you Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2020

    Produkt bardzo dobry kupiłem 2 dobrej jakości polecam każdemu, gdy jest w sprzedaży, gdy masz go w ręce czuje wagę dzięki sprzedawcy ❤

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2019

    коробка пришла повреждённой, но товар был целый. приятный пластик, купил за 9$. вроде хорошее качество

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2019

    This product has been delivered in good order and free of any complications. Delivery speed was fast (28 days). It's just another top product sold by Xiaomi. Product quality is really great. I am satisfied with the product. I can only recommend the product and the seller. Thumb up!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2019

    the order came fine despite the damaged box. the brush looks like quality materials, we will see how much it lasts when used. It is a pity that the container is not shaped so that the brush is not completely embedded in it. There could be some room for running water.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2019

    Polecam sprzedawcę.Szczotka ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2019

    A toilet brush as expected. I think the silicone will not leave scratches on the toilet. Usual brushes are much harder.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2019

    Szczotka jest dobrze wykonana, prezentuje się bardzo dobrze i jest estetyczna, nie zostaje na niej żaden brud. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2019

    Качество думал лучше. Но пока думаю денег своих не стоит

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 049
    • Ft6 245
    • Ft27 687
    • Ft2 938
    • Ft6 044
    • Ft2 483
    • Ft8 084
    • Ft18 378
    • Ft4 411
    • Ft8 909
    • Ft4 042
    • Ft2 938
    • Ft3 304
    • Ft2 569
    • Ft4 370
    • Ft2 514
    • Ft3 304
    • Ft5 147