Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(859)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(859)
    • 5 Star(814)
    • 4 Star(30)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/01/2021

    Świetne żelazo, dostaje 300 stopni C. Za mniej niż 40 sekund. Dobry materiał, ogólnie Doskonała wartość dla ceny,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Szybka dostawa! Bardzo dobry produkt! (pol.)! Gorąco polecam! Dzięki Banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Szybka wysyłka, bardzo dobry produkt! Polecam go!!! To jest twój kupiec!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Doskonałe lutowanie żelaza w tej cenie. Łatwy w użyciu, szeroki zakres temperatur i czuć jakość w rękach. Mam nadzieję, że łatwo będzie kupić nowe napiwki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Pls należy pamiętać, że jest to tylko 60w i nadaje się do elektronicznych materii lutowniczej, które nie wymagają dużej energii cieplnej do ogrzewania obiektu. Zrozum to, a nie będziesz rozczarowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Ponieważ udało mi się wyjąć połowę z opakowania. 🤣 mogę więc tylko powiedzieć o tym, wygląda dokładnie tak jak na zdjęciach przy zamawianiu! Bez podejrzeń, to gorsze towary. Ä. jest

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Doskonały produkt. Działa świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    To bardzo dobre dla początkujących jak ja. Niska cena, dobra jakość. https://youtu.be/1rExzucA1Kg

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Szybka dostawa, pozdrowienia dla sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2018

    Паяльник уходит в сон в первом диапазоне на 90 градусов, во втором до 200. Силиконовый провод только у паяльника, провод с розеткой - обычный. В комплекте инструкция, с указанием какие жала подходят. Стойка от модели 908+, паяльник не полностью входит в окошко стойки. Плата в регуляторе плохо отмыта. В нагревательном элементе что-то болтается, слышен звук дребезжания при потряхивании. Регулятор сильно греется снизу при более 200 градусов, не знаю у всех ли так. В работе мне нравится.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft53 670
    • Ft18 180
    • Ft166 385
    • Ft75 907
    • Ft38 501
    • Ft50 218
    • Ft33 190
    • Ft42 484
    • Ft20 314
    • Ft24 892
    • Ft16 866
    • Ft17 257
    • Ft13 274
    • Ft39 696
    • Ft15 266
    • Ft44 808
    • Ft49 787
    • Ft14 934