Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(167)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(167)
    • 5 Star(156)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/08/2021

    Dostarczone bardzo szybko. Szybki wzrost temperatury. Ma na uwadze temperaturę nawet po odłączeniu stacji. Każdy sprzęt może być włączony niezależnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Dobra jakość, wszystko działa w porządku, bardzo szybko się grzeje. Jeśli masz czujnik w broni powietrznej, który pozwala na automatyczne wyłączenie go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Przybył bez uszkodzeń i testowany przez krótki czas, zadowolony i polecam, dziękuję Banggood i sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Bardzo imponujące, i super jakość, dobrze zapakowane szczęśliwe dni Dzięki 15/10.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Świetny produkt, wysyłka była dość szybka, na razie wszystko ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Ładny produkt szybko się rozgrzewa, linki są miękkie i wygodne w użyciu, przyszedł szybciej niż oczekiwałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Otrzymany w 1 tygodniu przez GLS, ras. Bardzo dobra jakość, CE Rozgrzewa się bardzo szybko Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Szybka wysyłka, wszystko w idealnym stanie jak opisano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    W doskonałym stanie, wysyłam źródło bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Działa ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft57 025
    • Ft28 667
    • Ft23 252
    • Ft20 232
    • Ft38 096
    • Ft22 296
    • Ft49 666
    • Ft40 470
    • Ft55 107
    • Ft38 090
    • Ft24 172
    • Ft86 820
    • Ft43 779
    • Ft59 602
    • Ft17 199
    • Ft109 622
    • Ft12 739
    • Ft2 545