Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/10/2021

    Problemy z pomiarami: Paski 1 mm, panel pokazuje 4 920 mm. Proszę powiedzieć nam, co musimy zrobić, aby zobaczyć właściwe wartości. Mamy ten sam problem z urządzeniem z numeru zamówienia: 92719315

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2020

    to drugi, który kupuję i równy nie oznacza mm w całkowitej znaku podróży2029 500, chciałbym, żeby przejmowali, odkąd kupiłem dwa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • SeaVIP4
    HU
    10/10/2021

    Używam skali liniowej z YH LCD 2/3 Axis Grating CNC Milling Digital Readout Display, powtarzalność jest świetna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Perfect

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Szybka wysyłka, przybył do Włoch w kilka dni, doskonałe opakowanie. Linie optyczne odpowiadają dokładnie opisowi i działają bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Dobrze przyjęty bardzo i nie uszkodzony serdecznie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Używany z tokarką Wm250v i frezarką wm18 (warco uk). Pracować bardzo dobrze i łatwo ustawić. O ile wiem, dokładność i powtarzalność są określone. Jakość i wykończenie są dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Przybycie dobrze zapakowane, dobrze pracujące

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Dziękuję jak zawsze 1A

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$24.53
    • US$64.17
    • US$19.49
    • US$10.19
    • US$57.74
    • US$85.99
    • US$61.65
    • US$6.89
    • US$12.64
    • US$9.19
    • US$8.89
    • US$8.07
    • US$89.23
    • US$5.59
    • US$13.76
    • US$10.91
    • US$6.54
    • US$10.34