Opinie klientów

4.7 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(930)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(930)
    • 5 Star(760)
    • 4 Star(109)
    • 3 Star(30)
    • 2 Star(15)
    • 1 Star(16)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/12/2020

    Jakość dla pieniędzy, dobra dla ciemności, ale jeśli masz trochę światła w pokoju, to traci obraz. Przybyć z kilkoma wypustkami w pudełku, ale wygląda na to, że działa dobrze. Polecam do zakupu. Nie dostaje 5 gwiazdek, ponieważ obraz może być lepszy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Przesyłka bardzo szybko. Produkt jest dobrze kondycjonowany i dotarł w idealnym stanie fizycznym. Jeszcze nie próbowałam, bo to prezent świąteczny. Projektor jest mały, ale właśnie tego chciałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Witam wczoraj przybyłem obrońca led przyszedł szybko i dobrze....Nie próbowałem jeszcze, ale jest mały i łatwy w użyciu. Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Działa idealnie. Do Pernambuco dotarł w 22 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Nigdy nie widzę szybkiej dostawy. Dwudniowa wysyłka na Słowację z Przemyśla w czasie świąt Bożego Narodzenia. Produkt też jest w porządku. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    kvalita je trochu kockata na ps4 ale za 30€ male prenosné hoci kde vziať sa to dá takže super, rýchle dodanie 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Szybka dostawa z Czech. Jeszcze nie spróbuje, mam nadzieję, że nic mu nie będzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Bardzo szybka dostawa produktu z dobrej jakości ceną

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Bardzo ładny produkt i podoba mi się Polecam to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2020

    Przyszedł i to mi się podoba!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 235
    • Ft19 798
    • Ft14 741
    • Ft30 156
    • Ft11 457
    • Ft44 473
    • Ft299 907
    • Ft14 010
    • Ft200 049
    • Ft20 407
    • Ft51 784
    • Ft47 520
    • Ft29 546
    • Ft31 828
    • Ft24 063
    • Ft32 593
    • Ft23 454
    • Ft17 361