Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(302)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(302)
    • 5 Star(296)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/03/2022

    Jeśli chcesz światło, które zaczyna się, gdy nadchodzi noc, to jest idealne, aby je dostać. Uważaj, żeby nie było ruchu senzora. Posiada czujnik światła i wykrywa zmiany w nocy i dzień. Będzie świecić przez całą noc. Jakość budowy jest bardzo dobra, a światło jest wystarczająco jasne, aby zobaczyć wszystko. Posiada przycisk do ręcznego zamykania światła, jeśli chcesz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2022

    Zamówiłem dwa szt. i wszystkie działają dobrze. Ładny design, daje wystarczająco dużo i przyjemne światło w ciemności. Automatyczne włączanie / wyłączanie po zmroku lub w świetle dziennym, ale możliwe jest ręczne włączenie / wyłączenie przycisku na górze. Wysyłka była niezwykle szybka. Sobotnia dostawa przez DPD. Jestem zaskoczony i całkowicie zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2022

    Pakiet został odebrany w złym stanie, ale produkt jest normalny. Przetestowałem go i działa poprawnie. Posiada przełącznik, którego możesz użyć, aby go wyłączyć, jeśli chcesz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    To tylko światło nocne, nie reaguje na ruch ludzi i zwierząt, tylko na warunki otoczenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Bardzo praktyczny produkt w użyciu, optymalna jakość. Najbardziej zaskoczyło mnie to, że gdy światło w pokoju jest wyłączone, włącza się samo, a w ciągu kilku sekund lampa się wyłącza. Pokaż super zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Ładna ciepła lampka LED. Idealny do pokoi dla dzieci.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Jednym słowem. Świetny jasny, ale nie za dużo i idealny dla dzieci, które są szkolenie w nocy. Kupiliśmy po dwa po jednym dla każdego w apartamencie. Dziękuję, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2022

    Nie, nie, nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Cieszę się, że produkt działa bardzo przejrzyście, a czułość jest bardzo doskonała

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Bardzo dobra jakość, bardzo dobra jakość. Blitzwolf to najlepszy produkt. dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.62
    • US$13.99
    • US$87.77
    • US$33.48
    • US$30.02
    • US$52.99
    • US$24.09
    • US$17.99
    • US$28.99
    • US$25.40
    • US$28.88
    • US$44.99
    • US$34.88
    • US$16.09
    • US$11.99
    • US$13.99
    • US$20.88
    • US$21.99