Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(964)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(964)
    • 5 Star(931)
    • 4 Star(29)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/07/2021

    Produkt są dobre, mam kolejne dwa i jestem wypróbowany ich więcej niż sześć miesięcy z tylko jednym ładowaniem, w tym w złych warunkach pogodowych (zamrożenie). Czujnik ma dobrą reakcję, gdy ciało ludzkie lub inny obiekt/korpus (koty i psy) poruszają się w pobliżu. Światło jest tym, czego potrzebujesz, w ciemnym miejscu, aby pomóc zorientować się. Kocham haczyk, to bardzo przydatny projekt. Zalecam kupno tego produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Zgodnie z opisem, dobrej jakości budowa i materiały. Akumulator trzyma dobrze 1 miesiąc przy regularnym użytkowaniu (lub dłuższym, ale zależy od użycia). Świetny produkt, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Co jest takiego specjalnego w tym świetle nocnym? Niepokonane życie na baterii z mojego doświadczenia! Ładuj przez Micro-USB i odpoczywaj przez miesiące. Detekcja ruchu jest najlepsza

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Światło jest idealne. Działa idealnie. Czujnik ruchu działa dokładnie tak, jak powinien. Kupiłem już kilka dla dzieci.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Very good and Very nice product for this price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Fajne rzeczy Działa zgodnie z oczekiwaniami, naprawdę długi czas baterii Jaśniejszy niż myślący na podstawie testów. Zdecydowanie warto go kupić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Przybyli szybciej niż przewidywano. Miałem trochę niepewności, ale wyśmienitą obsługę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Produkt podnosi się z ładnej odległości i pali.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2019

    SK - Produkt dorazil v poriadku a bez problémov. Ďalšie nočné svetlo z dielne Xiaomi. K dispozícii je tiež snímač pohybu, kde sa svetlo automaticky zapne, keď niekto prejde okolo. Môže byť aj zavesený. Dobrá vec. Ďakujem Banggood. ENG - The product arrived fine and without problems. Another Xiaomi night light. There is also a motion sensor where the light turns on automatically when someone passes by. It can also be hung. Good thing. Thank you Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2019

    Kompakt, hochwertig verarbeitet, verschiedene Wege um es aufzuhängen. - ein ausklappbarer Haken zum Aufhängen - ein Magnet auf der Rückseite - ein selbstklebendes metallpad (durch den Magnet problemlos abzunehmen Schalter mit 3 Positionen: Aus/An/Automatik Licht und Bewegungssensor Aufladbar über Micro-USB Lange Akkulaufzeit Meine Empfehlung !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 513
    • Ft5 444
    • Ft6 897
    • Ft14 467
    • Ft4 085
    • Ft4 400
    • Ft6 287
    • Ft10 529
    • Ft5 343
    • Ft3 060
    • Ft9 076
    • Ft1 884
    • Ft9 039
    • Ft3 629
    • Ft4 400
    • Ft3 422
    • Ft5 265
    • Ft6 897