Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(276)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(276)
    • 5 Star(240)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/02/2021

    Nie będę cię zanudzać kolejną recenzją, tylko zdjęciami. Mam wersję „Pro" z podświetleniem RGB. Wypróbowałem razer Chroma, ale mi się nie podobało. Jest to ogromny kawałek oprogramowania i wygląda na to, że w tle musi być jeszcze jedno narzędzie „złącze Yeelight Chroma" ciągle działające. Niestety, narzędzie to ma wiele problemów, jeśli Twój komputer posiada wiele kart sieciowych (zwłaszcza wirtualne karty sieciowe dla maszyn wirtualnych). Na szczęście, lampa jako dobrze udokumentowany interfejs. Nawet lepiej, ma nieudokumentowany interfejs UDP dla niskich latencji, to jest również to, co Razer Chroma używa. Obecnie jestem w trakcie pisania własnego narzędzia, więc dostosuje kolor RGB i jasność do mojego ekranu komputera. Zalecam, by kupić jeszcze raz.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Wszystko pięknie bawi. Xiaomi na chińskim serwerze. Aby skorzystać z aplikacji Yeeigh. Synchronizacja z parą szablonów poprzez aplikację Overwolf i chrome maszynki. Niedoświadczona. Oświetlenie stołu ciepłe białe i zimne białe. Oświetlenie za monitorem różnych kolorów.No Euro Adapter wtyczki

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2022

    To jeden z najlepszych przedmiotów, jakie można kupić. Najwyższa jakość za twoje pieniądze. Najlepszy pasek świetlny ekranu z RGB. pochodzi z pilotem, który pracuje z dwoma bateriami AAA (w zestawie). Łatwo sparowany z Mi Home. Wysoce zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Doskonałe światło, szybka dostawa z Europy. Bardzo dobra paczka. Ważne jest to, że nie było europejskiego adaptera prądu stałego do podtyczek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Bardzo dobre towary, TOP zapakowane i dostarczone szybko. Bardzo wysoka jakość, SUPER!!!;-)

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Bardzo ładny, problemy z krótkim kablem, ale już rozwiązany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Works perfectly.Only be aware of bad adaprer for EU.Fit to iMac 27 :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Super dobry element, estetyczny i funkcjonalny, niestety tylko manual w języku chińskim i wszystko musi być nauczone, android app bez podpisu nie może być nieinstalowane, ale ręcznie wszystko działa świetne kolory i jasność, ogólnie dziękuję bardzo dobrze i polecam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Ładny ekran. Bardzo dobrze wyprodukowany, łatwy w połączeniu z App, z aplikacją do domu mi, jak również. Bardzo szybka dostawa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    Excellent product if you are able to grab it discounted via coupons, codes etc. because price is really inflated in Europe.There are two models of this lamp: Chinese with PSU included and European without power supply (it hasn't Chinese writings on the box). Connected via MiHome without any problems. Pity it does not support Corsair iCUE. 60-65 Euro ir good price. Avoid paying more unless you are cash bag.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$151.50
    • US$36.08
    • US$36.99
    • US$59.99
    • US$25.30
    • US$69.99
    • US$12.12
    • US$29.69
    • US$38.08
    • US$63.75
    • US$49.99
    • US$66.99
    • US$49.99
    • US$64.05
    • US$94.99
    • US$34.64
    • US$11.23
    • US$18.99