Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(218)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(218)
    • 5 Star(209)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/02/2021

    Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Produkt dotarł bardzo szybko i niezawodnie. Dzięki, Banggood. Nie potrzebuję portu. Wystarczy połączyć je przez aplikację z routerem i po sprawie. Łączę je z aplikacją domowa Google i mogę kontrolować światła kolory i intensywność z Asystentem Google jest to bardzo zabawne i wygodne.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Zamówienie zostało wykonane na stronie 28 JAN i wysłane 4 lutego. Dotyka 16 dni prostych i 12 dni roboczych, od wysyłki oraz 23 i 19 dni, od dnia realizacji zamówienia. Był w pakiecie z innymi przedmiotami i był dobrze zapakowany. Łatwo było go zsynchronizować z aplikacją Xiaomi, a kolor / tony / intensywność są łatwe do zmiany. Muszę przygotować to lepiej niż teraz, żebym mógł zrobić lepsze zdjęcie. Jak na razie dobrze. Pięć gwiazdek! Wniosek został złożony na stronie internetowej w dniu 28 stycznia i przesłany w dniu 4 lutego. 16 dni roboczych i 12 dni roboczych w dniu wysyłki oraz odpowiednio 23 i 19 dni, uruchomionych i przydatnych, od dnia rozpatrzenia wniosku. Był w paczce z innymi przedmiotami i był dobrze zapakowany. Łatwo jest synchronizować się z aplikacją Xiaomi, a kolory/tony/intensywność są łatwe do zamiany. Potrzebuję lepszego planu niż teraz, wtedy mogę mieć lepszy obraz. Jak na razie bardzo dobrze. Pięć gwiazdek!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    ...YEELIGHT 1SE δεν είναι η πρώτη που έχω πάρει εύκολη εγκατάσταση,oμορφη σχεδίαση, σίγουρο και αξιόπιστο αποτέλεσμα...τι θέλεις άλλο... γρήγορη αποστολή!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Dobra żarówka, to nie jest wystarczająco jasne, aby oświetlić cały pokój, ale jako lampa biurkowa jest świetny.Wystarczy szybka wysyłka i paczka w bardzo dobrym stanie, zostały wysłane bez śledzenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    🇬🇷 It arrived at my house In less than two weeks so I was really happy with the package before even opening it. After I fixed everything as I should (turn off and on 5 times before connecting) I downloaded the app yeelight and Google home so now it works perfectly and I am so excited to let you all know that it works as advertised!!!!! Yes buy it without second guess! It's worth the money and you can turn it on an off with just your voice and Google assistant ❤️ Πάρα πολύ καλό κάνει την δουλειά του σωστά όπως τα λέει η περιγραφή! Είναι η πρώτη μου έξυπνη λάμπα οπότε σίγουρα θα ξανά παρω για όλο το σπίτι. Γρήγορη αποστολή μέσα σε 2 εβδομάδες. Αξίζει τα λεφτά του κάνει άψογη δουλειά! Το αγαπημένο μου χρώμα είναι πλέον το movie night που δίνει ένα ωραίο χαλαρό μπλε φως! Το λευκο του είναι πολύ καλό κ το ρυθμίζεις εσύ πόσο φωτεινό το θέλεις! Γίνεται πάρα πολύ φωτεινό 🔆 όλα τέλεια είμαι πολύ ευχαριστημένη! Και το καλύτερο? Πλέον απλά με μια φωνητική εντολή μπορώ να κλείνω ή να ανοίγω το φως!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    4W, 3 żarówki używane do lampki z wisiorkiem. Więcej niż wystarczająco by cieszyć się dobrem. Może dostosować się do miękkiej, ciepłej bieli, sprawia, że jedzenie jest jeszcze smaczniejsze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Przybyła wcześniej, zapakowana w normalny sposób. Doskonała jakość materiału, idealne do oświetlenia małego pokoju. Do dużego pokoju potrzebujesz dwóch

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    To drugi, który kupię i kupię ponownie. To bardzo wygodne i uwielbiam to. Gdyby mnie było na to stać, to wszystkie światła w domu do tego. A także w ciągu tygodnia! Super szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Bardzo dobry produkt..nie tak jasny do głównego pokoju światła, ale dobry do wszystkiego innego..szybka dostawa do Grecji kupię ponownie!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Bardzo dobry produkt, bardzo pomocny i wysoce polecany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 649
    • Ft6 022
    • Ft6 022
    • Ft8 700
    • Ft25 102
    • Ft3 253
    • Ft6 357
    • Ft12 717
    • Ft20 416
    • Ft11 043
    • Ft12 717
    • Ft5 353
    • Ft4 014
    • Ft6 022
    • Ft6 357
    • Ft9 735
    • Ft8 031
    • Ft16 734