Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(380)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(380)
    • 5 Star(369)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/07/2021

    Lampa jest bardzo ładna i z minimalistycznym designem wygląda świetnie w jadalni. Instalacja jest prosta i stosunkowo szybka. Ponadto, jeśli posiadasz Yeelight Flex Switch możesz wyłączyć i włączyć światło za pomocą przełącznika, który pozostanie podłączony do sieci Wi-Fi, co pozwoli Ci prowadzić przez cały czas z telefonu komórkowego. Jakość światła jest bardzo dobra i jasna, a także przy dotyku światła otoczenia jest fenomenalna i estetyczna. Jedynym problemem było to, że pudełko, w którym pojawiła się lampa, było uszkodzone, chociaż nie miało to wpływu na wnętrze pudełka. Myślę, że miałem szczęście.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Przybyło w moje ręce w niecały miesiąc, i zostało opodatkowane. Zatrudnił ubezpieczenie i Banggood bardzo szybko zwrócił pieniądze. Doskonały produkt, gorąco polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Ładny projekt, jasne światło. Fajnie z kolorowym podświetleniem. Potrzebuję poprawy. Powinna być opcja włączenia /wyłączenia światła / podświetlenia oddzielnie. Najniższa jasność jest jasna lub silna. Nie da się złapać przytulnego światła. Aktualizacja oprogramowania powinna to naprawić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Dobrze przyjęty, ale wysyła oryginalne opakowanie kartonowe... Staranie o ochronę obiektu nie będzie luksusem! Karton całkowicie pokręcony i wyszyty! Na szczęście lampa nie była uszkodzona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Doskonale, bardzo ładnie to naprawdę oświetla pokój, kiedy zwiększa jasność, kupić na promo na 68. znakomitą ofertę, kontrolę z Google home w tym samym czasie jak wszystkie moje żarówki Xiaomi jest bez zarzutu, Z drugiej strony duża czarna kropka jest zarządzana z aplikacji Yeelight a nie xiaomi home, więc moje żarówki na Xiaomi home i neon na Yeelight szkoda, że nie wszystko jest zbierane na Xiaomi domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Szybka dostawa. Pakiet w dobrym stanie. Sama lampa jest bardzo piękna. Pracuje z serwerem z Niemiec.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Lampa pojawiła się w 1 tygodniu pracy. Piękny, design. Piękne światło, regulowane światło otoczenia, doskonałe jak światło na stole..Fantastyczne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Idealna lampa do kuchni, o ile masz otwartą przestrzeń z życia w celu rozświetlenia światła otoczenia w salonie. Piękne, potężne światło, łatwe do ustawienia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Pracuje z tasmota - tasmota32solo1.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Super produkt i super sklep. Wszystko robi się super i szybko. Polecam kupno w Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft95 636
    • Ft14 179
    • Ft33 984
    • Ft43 253
    • Ft40 163
    • Ft12 810
    • Ft77 240
    • Ft10 780
    • Ft26 803
    • Ft13 144
    • Ft17 840
    • Ft27 573
    • Ft26 646
    • Ft21 050
    • Ft14 828
    • Ft10 768
    • Ft10 533
    • Ft46 343