Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(397)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(397)
    • 5 Star(367)
    • 4 Star(27)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/05/2020

    Zalety: Bardzo ładna jakość światła - w rzeczywistości jest lepsza niż na zdjęciach Bardzo jasny w obszarze ~18 m2, wystarczająco lekki na ~25 m2 Wysoka jakość budowy, materiały stałe lekka masa & rozmiar, nie wystawać zbyt wiele od sufitu Pracuje z zdalne sterowniki Yeelight: YLYK01YL, YLKG07YL & YLKG08YL WZÓR: - Brak sterownika dołączonego do opakowania. Z pudełka można kontrolować światło tylko przez aplikację Yeelight - Nie: - Min. jasność w trybie księżycowym może być niższa, gdy jest ustawiona z aplikacji, a nie równie niska, gdy jest ustawiona z zdalnych - 5 zestawów temperatury kolorów w aplikacji Yeelight (2700K, 3500K, 4000K, 5500K, 6000K) i tylko 4 ze zdalnych sterowników (brak optymalnego 3500K) Zmierzony pobór mocy (W): Ciepłe białe: 26 - 16 - 12 - 10 Zimna biała:50 - 27 - 16 - 13 Naturalne białe: 52 - 30 - 20 - 16 Księżyc (min. Jasność): 0,4 Wyłącznie RGB światła tylnego: od 1,8 do 4 Zmierzony pobór mocy w scenach Yeelight APP: Światło nocne - 2,6 W Odczyt - 45 W Flicker Candle - 16-22 W Film - 6 W Czas na herbatę - 49 W Przytulny czas - 32 W Zachód - 28 W Wschód - 13 W Podsumowując - jestem zadowolony z tego produktu, zamówić go ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Lampa jest super. Wszystko działa bez problemu. Montaż na 3 wkrętach - trochę zabawy jest ale nie jest to trudne. Podłączone do zasilania 3 kablami i nie buczy - były takie opinie przy podłączeniu kabla z uziemieniem. W zestawie brak pilota czy też kontrolera ściennego. Dokupiłem bezprzewodowy przełącznik Yeelight YLKG07YL. Parowanie bezproblemowe i działa ok. Przełącznik wisi na ścianie i jest to wygodniejsze niż aplikacja. Polecam. Wysyłka z Czech dotarła bardzo szybko do Polski. Przesyłka nadana 13.01 dotarła 18.01 jeden dzień przed zakładanym czasem przez Banggood. Mam nadzieję że nie zepsuje się szybko bo wygląda solidnie 😁

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2020

    Zaryzykowałem zamówić tę lampę, wiedząc, że może dać szum i szum. I rzeczywiście tak było. Kwestia ta jest do rozwiązania poprzez nieużywanie drutu naziemnego. (wisi wysoko i nikt go nie dotyka, więc chyba będzie bezpiecznie) Główne światło jest po prostu regulowane z chłodnego do ciepłego koloru, ale osobiście nie jest dobrze zintegrowana z moim zestawem światła opartym na HUE. Ponieważ było dużo miejsca w środku, zmodyfikowałem lampę umieszczając tam ledstrip o odcieniu 3 m, co oznacza, że teraz mam światło główne w pełni regulowane kolorem. Aplikacja jest nieco za mało opcji - włączanie zawsze powoduje w głównej lampie być włączone. Chcę tylko włączyć światło, więc musiałem pracować ze scenami. Również, połączone z Alexą i moja integracja w Domoticz pozwala tylko kontrolować główne światło. Poza tym, to stylowa lampa. Mosiądz wygląda dobrze, a sama lampa ma perłowe wykończenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2020

    Bardzo dobry produkt. Wysyłka nieco później po zamowie, ale została dostarczona w 3 dni po wysyłce z DE do BG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Idealne oświetlenie, kompatybilność Amazon Alexa, może być kontrolowane przez telefon. Zdalne sterowanie musi być dodane oddzielnie. 👌 Wszystko było w porządku z dostawą, przybył w ciągu 2 tygodni. Jego opakowanie jest również dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2020

    Lampa sufitowa LED dobrze skonstruowana, że oprócz klasycznego oświetlenia pozwala na różne środowiska dzięki sufitowi, które mogą być zróżnicowane w kolorze. Kontrola odbywa się za pomocą App (jego Yeelight nie jest natychmiast intuicyjny). Produkt dotarł dobrze zapakowany, nawet jeśli kilka dni spóźnienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Szkoda, że aplikacja Xiaomi Home nie obsługuje kontroli z innego kraju niż Chiny, a niektóre odwrotnie. Może się zdarzyć, że jeśli masz wiele produktów Xiaomi w domu, nie będziesz w stanie kontrolować ich za pomocą jednej aplikacji. Jestem zadowolony z tego produktu, to spełniło oczekiwania, ale potrzebujesz pilota lub przełącznika xiaomi, aby działać szybko, to zajmuje dużo czasu, aby dostosować oświetlenie za pośrednictwem aplikacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Jak dla mnie pokój 16m2 lampa oświetla idealnie. Natomiast co do zmiany kolorów i natężenia światła, to niestety brakuje jej sporo do żarówki Yeelight RGB E27. Połączenie z aplikacją bez problemu, działa też z Google Home.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Dostawa z Czech w mniej niż 10 dni. Paczka została uszkodzona, jak pokazano na zdjęciach, ale na szczęście towar nie. Bardzo jasne i sterowalne z Amazon Alexa, Google home i tak light app. NIE wspierany przez MI home (odczyty qr mówią, że nie obsługiwane urządzenie, nie udało się go dodać przez skanowanie). Wygląda bardzo ładnie w rzeczywistości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2020

    δυνατό φώς σε υπνοδωμάτιο 50w με κρυφό φωτισμό

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.99
    • US$109.99
    • US$169.05
    • US$169.04
    • US$171.34
    • US$25.99
    • US$52.99
    • US$122.99
    • US$39.99
    • US$159.84
    • US$54.99
    • US$136.99
    • US$49.99
    • US$46.99
    • US$62.10
    • US$39.58
    • US$36.88
    • US$19.99