Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(333)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(333)
    • 5 Star(308)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/01/2021

    Lampa jest super. Wszystko działa bez problemu. Montaż na 3 wkrętach - trochę zabawy jest ale nie jest to trudne. Podłączone do zasilania 3 kablami i nie buczy - były takie opinie przy podłączeniu kabla z uziemieniem. W zestawie brak pilota czy też kontrolera ściennego. Dokupiłem bezprzewodowy przełącznik Yeelight YLKG07YL. Parowanie bezproblemowe i działa ok. Przełącznik wisi na ścianie i jest to wygodniejsze niż aplikacja. Polecam. Wysyłka z Czech dotarła bardzo szybko do Polski. Przesyłka nadana 13.01 dotarła 18.01 jeden dzień przed zakładanym czasem przez Banggood. Mam nadzieję że nie zepsuje się szybko bo wygląda solidnie 😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Dostawa z Czech w mniej niż 10 dni. Paczka została uszkodzona, jak pokazano na zdjęciach, ale na szczęście towar nie. Bardzo jasne i sterowalne z Amazon Alexa, Google home i tak light app. NIE wspierany przez MI home (odczyty qr mówią, że nie obsługiwane urządzenie, nie udało się go dodać przez skanowanie). Wygląda bardzo ładnie w rzeczywistości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    To mój drugi zakup. Bardzo bystry, robi swoje! Łatwy w instalacji i obsłudze. Wszystko, czego potrzebujesz. Zdalne daje 6 różnych ustawień światła nocnego. Więcej opcji w aplikacji. Pracuje z Google Home. Mogę użyć włącznika światła, aplikacji mobilnej, pilota i Google home. Zamówiłam specjalny włącznik ścian, nie jestem pewna, czy w ogóle go potrzebuję, :)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Szybka wysyłka z CZ, nietknięta. Łatwe mocowanie sufitu i połączenia. Wszystko plastikowe, ale bardzo dobrej jakości, wygląda bardzo ładnie. Bardzo jasny, tryb księżycowy jest świetny dla relaksującego oświetlenia i ambilight działa bardzo dobrze. Łatwe połączenie i obsługa przez aplikację Yeelight

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Światło przyszło dobrze zapakowane i w ciągu tygodnia w domu pakiet nie zawierał kierowcy znałem więc zamówiłem oddzielne światło ma dużo trybu i działa dobrze przez aplikację Yeetlight.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Idealne oświetlenie, kompatybilność Amazon Alexa, może być kontrolowane przez telefon. Zdalne sterowanie musi być dodane oddzielnie. 👌 Wszystko było w porządku z dostawą, przybył w ciągu 2 tygodni. Jego opakowanie jest również dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Wszystko było w porządku z produktem, przybył na czas.Górna klasa oświetlenia kolorów jest wolna od zmiennej siły i gradientu.Najsilniejsze białe światło jest bardzo dobrze oświetlone.Niestety, nie ma pilota.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Dostawa dotarła do mnie w porządku. Jestem bardzo zadowolony. Mogę tylko polecić sprzedającego. Na pewno będę nadal zamawiał. Cóż, dziękuję. Dostawa na Słowację w 3 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Piękne widzieć, doskonałej jakości budowy... Złoty efekt jest perełką i różne tryby oświetlenia kończą pracę. Szkoda dla powolnych serwerów, które w niektórych momentach sprawiają, że reakcja zdalnych poleceń jest bardzo powolna... Może poprawią się w przyszłości. Dodatkowa porada, jeżeli jest wypłacana około 75/85 euro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Ochrona pakietów była doskonała, dotarła absolutnie doskonała, bez zadrapań na pudełku. Router pracuje duży, ale doświadczyć większej prędkości z AX1800, niekompatybilność z Aplikacją MiHome w strefie Xina, prawdopodobnie dlatego, że to światowy rom, MiWiFi w Hiszpanii działa bez żadnych problemów. Zaczęło się od języka angielskiego i zmieniło się na hiszpański. Właściwie pracować jako urok, ale z routerem firmy jako most, ponieważ nie można ustawić vpn dla Tv IP, powinien ustawić z ssh, może później spróbuje. Dla najlepszej ceny, możliwości związku Polecam AX1800

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 517
    • Ft9 432
    • Ft23 606
    • Ft17 436
    • Ft12 401
    • Ft12 649
    • Ft21 427
    • Ft27 604
    • Ft29 057
    • Ft9 083
    • Ft23 245
    • Ft30 022
    • Ft18 159
    • Ft25 059
    • Ft13 171
    • Ft10 721
    • Ft40 253
    • Ft10 894