Opinie klientów

4.8 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(194)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(194)
    • 5 Star(168)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/12/2020

    Mam nadzieję, że założę go z wodoodpornym eleganckim i sportowym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Naprawdę słodki za minimalną cenę autoregalo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2019

    Отличные мужские часы! Качество не совсем идеальное - соответствует цене. Часы легкие. Рекомендую!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2018

    ürün beklediğimden çok iyi çıktı ucuz diye kötü sandık ama kayışı kasası gercekten guzel parlak değil mat siyah çok başarılı

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2018

    Good looking watch with metal house and leather wristband. Not heavy at all. Pretty accurate too as I don't need to adjust that often. The numbers do 'glow-in-the-dark' after being 'charged' a bit by light. Not sure why the '9' on the dial is turned 90 degrees CCW ?? But for the price I'm pretty satisfied.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2017

    Wieder eine Herren Armbanduhr. Die 2. Bestellung bei Banggood.com. Von der Bestellung bis zur Lieferung nach Hause (Deutschland) waren es wieder nur 8 Werktage. Bezahlung per Paypal. Lieferung mit Priority Direct Mail !. Schönes Modell von YAZOLE. Deshalb meine 2. Bestellung innerhalb 2 Wochen. Siegfried .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2017

    Meine erste bei Banggood.com gekaufte Armbanduhr. Die Bestellung-Bezahlung per Paypal-Lieferung nach Deutschland dauerte etwa nur 7 Werktage. Also eine sichere gute Sache. Der Versand erfolgte mit Priority Direct Mail. Deshalb ein schneller-sicherer Versand! Die Uhr selbst gefällt mir sehr Gut!! Siegfried

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2017

    A encomenda chegou tudo certo dentro do prazo e bem embalado ótimo vendedor recomendo a todos

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2017

    The leather straps don't smell bad, they are soft and feel nice. The dial itself is fantastic but the clockwork is really loud. My strap had a cut out of the box where I can see the white foam, but other than that it's a great watch

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2017

    montre très lumineuse la nuit. elle ce porte très bien Je recommande ce vendeur

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,131
    • Ft8,836
    • Ft3,350
    • Ft5,788
    • Ft4,264
    • Ft4,569
    • Ft3,045
    • Ft5,484
    • Ft2,435
    • Ft7,550
    • Ft2,740
    • Ft6,916
    • Ft5,484
    • Ft3,825
    • Ft2,131
    • Ft3,338
    • Ft6,063
    • Ft7,312