Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(741)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(741)
    • 5 Star(683)
    • 4 Star(51)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/11/2020

    Opakowania na zewnątrz były w połowie uszkodzone, produkt był wadliwy, zgłosiłem, że rozwiązałem problem ponad tydzień temu i do dziś nie dali mi rozwiązania.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Po pierwsze, powiem ci, że nie znam się na zegarkach. Otrzymałem zegarek z Banggood jako prezent (wybrałam go między innymi dostępnymi prezentami) z moim pierwszym zamówieniem innych przedmiotów. Myślę, że zegarek wygląda świetnie, jest prosty i elegancki, działa idealnie. Pas jest trochę sztywny, może zmiękcza z zużyciem (i można go oczywiście zmienić), ale poza tym uważam, że jest naprawdę dobry, nawet przy normalnej cenie wywoławczej 10 dolarów. Nie nosiłem zegarków przez 20 lat, ale teraz czasem noszę ten. Jest idealny dla zwykłego użytkownika jak ja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Relógio muito bonito ...muito leve ..Obrigado!! thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Podoba mi się, ładny zegarek, ładny, czuły jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Bardzo piękny produkt i bardzo dobrze wykonany, używać i polecam ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Świetny zegarek nosić go każdego dnia. To jest jeden z moich ulubionych, tak klasyk z białą tarczą. To jeden z moich ulubionych Z mojej kolekcji mam około 55 zegarków, to jest mój trzeci ulubiony do noszenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Bardzo dobry, produkt dotarł bardzo szybko i dobrze zapakowany, świetna jakość, pasuje do opisu produktu reklamy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Bardzo wysokiej jakości, dziękuję bardzo banggood Szybka wysyłka również Naprawdę doceniam pracę Banggooda

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Produkt dotarł w dobrym stanie przez 10 dni. dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Bardzo ładny zegarek!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 004
    • Ft11 611
    • Ft4 400
    • Ft9 227
    • Ft4 718
    • Ft8 306
    • Ft8 995
    • Ft4 419
    • Ft7 611
    • Ft10 819
    • Ft10 397
    • Ft3 768
    • Ft8 117
    • Ft9 300
    • Ft4 651
    • Ft10 325
    • Ft5 475
    • Ft6 535