Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(379)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(379)
    • 5 Star(356)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/11/2020

    Δεν μπορώ να μιλήσω για το κολλητήρι .. δεν θα το συνδέσω, αλλά ο ζεστός αέρας λειτουργεί τέλεια .. ωραίο μικρό και συμπαγές !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Podobał mi się produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Fast dispatch and delivery (5 days from dispatch to my home). CZ-RO DHL-via Urgent Cargus. Box undamaged, no loose parts, everything seems to work perfect after a short test. Thank you!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Doskonała jakość produktu. Lepiej niż się spodziewałem. Przesyłka bardzo szybko. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Po kilku problemach z moim adresem dostawy, dostałem produkt w 4 dni z magazynu CZ. Produkt wygląda dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Używam go już przez jakiś czas i rezygnuje z procesu nawet dobrej średniej złożoności, dobry produkt lubiany!! 👍🏾

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Działa świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Dziękuję, paczka właśnie przyszła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2019

    It is a very nice and versatile station ! one thing though. If in case ( like ii happened to me ) the hot air gun in automatic mode does not cool down on the bracket, most likely the bracket is not a magnetic one. Just buy a cheap neodymium magnet and place it on the bracket. See photo ... Its the only reason I gave a 4 for quality and not a 5.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft34 213
    • Ft36 128
    • Ft15 606
    • Ft12 421
    • Ft23 889
    • Ft109 240
    • Ft12 739
    • Ft34 949
    • Ft45 258
    • Ft41 206
    • Ft17 288
    • Ft47 781
    • Ft55 107
    • Ft121 415
    • Ft87 600
    • Ft41 572
    • Ft13 376
    • Ft3 517