Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję

Najlepsze wrażenia

  • good bag(23)
  • good quality(13)
  • Wszystkie recenzje(280)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(280)
    • 5 Star(271)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-07 14:13:29

    Quality is better than expected! Zippers work smoothly and the stitching is done well. I plan on using it for drone accessories.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-08 12:47:00

    Good quality

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-23 11:11:16

    Very comfortable . Good quality .

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-21 17:23:37

    Seems to be of good quality both in fabric and zippers. smart compartment solutions and nice practical design. recomended

    Komentarze
  • kno
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-05 08:19:29

    Very nice product! Very large and well made! Finally I got all my cables stored in one place! No more searching for a cable that You need ! Fantastic !!!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-13 07:54:56

    ottimo

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-04 05:48:11

    esteticamente è bello e utile, ma la qualità non mi sembra un gran che , ma cosa vuoi di più per quel prezzo, quindi tutto sommato è un buon prodotto.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-03 09:07:47

    Satisfeito com o produto. Bom tamanho. Material de boa qualidade e acabamento. Cumpre a descrição do site. Recomendo!

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 35  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>